Zvezda "50 nijansi sive" pokazala ogroman verenički prsten tokom vožnje u Mustangu vrednim 100.000 $

Poznata glumica pokazala ogroman prsten na ruci za koji se veruje da je verenički

  • 0
Dakota Johnson Dakota Džonson; Foto: Profimedia

Američka glumica Dakota Džonson (31), ćerka bivšeg holivudskog para Dona Džonsona (71) i Melani Grifit (63), je uslikana kako se vozi ulicama Malibua, a tom prilikom je u prvi plan stavila ogroman, pišu svetski mediji - verenički prsten.

Naime, lepa glumica je izgledala kao da se nalazi u filmskoj sceni kada se provozala ulicama Malibua za vreme zalaska sunca, a tom prilikom je uživala u muzici i delovala je veoma zadovoljno.

Zvezda filma "50 nijansi sive" je na ruci nosila ogroman zeleni "emerald" prsten, za koji se veruje da je verenički.

Vozila je vintidž Mustang, svratila je do prijateljice, a zatim je nastavila da se vozi i da uživa u zalasku sunca. Inače,"Mustang šelbi GT-350" iz 1969. godine košta pravo bogatstvo. Sudeći prema podacima na internetu, za ovo vozilo iskeširala je 100.000 dolara.

Tom prilikom je nosila tamne naočare za sunce, a fanovi kažu da je izgledala veoma "kul".

Podsetimo, Dakota se navodno verila za dugogodišnjeg dečka Krisa Martina (43), frontmena grupe "Coldplay" na čemu joj zavide žene širom sveta.

Frotmen jednog od najpopualrnijih grupa današnjice je pre Dakote bio 11 godina u braku sa glumicom Gvinet Paltrou, s kojom ima dvoje dece, a nakon sporazumnog razvoda su naglasili kako su zbog dece ostali u odličnim odnosima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA