Ben Aflek nakon raskida sa Anom iz kuće izbacio njen poster!

Poster je prvo primećen na travnjaku ispred Benove vile, a zatim je bačen u kontejner gde je bilo drugih kartona i smeća

  • 0
Ben Affleck, Ben Aflek, Ana de Armas Ben Aflek i Ana De Armas; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Holivudski glumci Ben Aflek (48) i Ana de Armas (32) su navodno raskinuli nakon godinu dana veze, a sada je Anin poster završio u kontejneru ispred njegove vile u Los Anđelesu.

Izvori bliski paru ističu da je raskid bio obostran i da je svako odlučio da nastavi svojim putem, no izgleda da raskid ipak nije završen na totalno miran način.

Naime, ono što je šokiralo mnoge obožavatelje jeste da se ispred Benove vile u Los Anđelesu može videti Anin poster u prirodnoj veličini bačen u kontejner, s kojim su se njegove ćerke prošle godine igrale.

Poster je prvo primećen na travnjaku ispred Benove vile, u kojoj su živeli zajedno od decembra 2020. godine, a zatim je bačen u kontejner gde je bilo drugih kartona i smeća. 

Fanovi se pitaju šta je nateralo Bena na tako burnu reakciju, no i Ana je pokazala da ju je raskid ipak pogodio, iako je inicijativa da se veza završi bila njena.

Ana je raskid, kao i mnoge druge žene, obeležila novom frizurom. Ona se ošišala na paž, ofarbala kosu u crno i ošišala šiške, a mnoge žene su se poistovetile sa njom i rekle da su često značajno menjale frizuru nakon bitnih raskida u životu.

Još je šokantnija informacija da je holivudski par raskinuo preko telefona i da razgovora uživo nije ni bilo, a mnogi tvrde da je upravo razlika u životnom dobu doprinela raskidu. Ben već ima brak iza sebe i troje dece, dok Ana želi da ostvari svoju porodicu.

U galeriji u tekstu pogledajte kako je poster Ane De Armas, s kojim su se prošle godine igrala Aflekova deca, završio u smeću. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA