≫ 

Posle veze sa skoro četiri decenije mlađom devojkom, Kejtlin Džener ljubi mladog momka?

Slavna Kejtlin, koja je do nedavno bila u vezi sa 24-godišnjom transrodnom osobom Sofi, je viđena na "dejtu" sa nepoznatim muškarcem

  • 4
Kendl Džener, Kendall Jenner Kendal i Kejtlin Džener; Foto: Tanjug/AP

Američka rijaliti zvezda Kejtlin Džener (71), koja je nekada bila muškarac i tada se zvala Brus Džener, je uslikana dok je išla na kafu sa nepoznatim muškarcem.

Naime, Kejtlin je ovom prilikom pokazala svoju fit figuru u farmerkama i košulji, a svi se pitaju ko je muškarac pored nje.

Nosila je crnu košulju sa belim tufnama, crne kožne čizme na štiklu i crnu kožnu tašnu u ruci. Kosu je pustila niz leđa, dok je na licu imala naočare za sunce. Muškarac pored nje je nosio jaknicu, farmerke i pink kapu.

On je nosio zaštitnu masku na licu, dok se Kejtlin nije pridržavala te zaštitne mere s obzirom da je maska obavezna u Kaliforniji, gde su i uslikani.

Nije poznato da li je reč o poslovnom ili privatnom sastanku, no on definitivno nije jedan od njenih telohranitelja. 

Podsetimo, Kejtlin Džener, koja je (dok je bila muško) bila u braku s rijaliti zvezdom Kris Džener (64), s kojom ima ćerke Kendal (25) i Kajli Džener (23), dok iz prethodna dva braka ima još četvoro dece.

Inače, Kejtlin se pre nekoliko godina pojavila na naslovnici magazina "Vogue" i tako sa stilom objavila svoju vest da je promenila pol. Tada je rečima "Zovite me Kejtlin" upoznala ljude sa svojim novim likom.

Svoju transformaciju je snimila i u dokumentarnoj seriji "Ja sam Kejt", koja je imala dve sezone i na njoj je zaradila oko 3,2 miliona dolara. Napisala je i knjigu "Tajne mog života" u kojoj je opisala operaciju promene pola.

Vrednost njene imovine procenjuje se na 100 miliona dolara. Do nedavno se zabavljala sa 24-godišnjom "preduzetnicom" Sofi Hačins.

Video: Kejtlin Džener 3,5 miliona dolara nestalo za 15 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA