≫ 

Sveća s mirisom vagine Gvinet Paltrou eksplodirala u domu jedne žene: "U sobi je bilo kao u paklu!"

Jedna žena je otkrila kako je sveća sa mirisom vagine Gvinet Paltrou eksplodirala u njenom domu

  • 10
77 Dodela zlatnog globusa Gvinet Paltrou; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Gvinet Paltrou (48) je veoma iznenadila svoje fanove kada je prošle godine izbacila seriju mirisnih sveća pod nazivom "Ovo miriše kao moja vagina".

Iako je izgledalo veoma neobično na početku, sveće su rasprodate na "Goop" veb-sajtu i vremenom su postale jedne od omiljenih mirisnih nota kod obožavatelja.

Međutim jedna obožavateljka se veoma uplašila i rekla da je sveća s mirisom glumičine vagine izazvala "pakao" u njenom domu.

Džodi Tompson kaže da kada je pokušala da upali sveću, ona je eksplodirala i izazvala plamen visok 50 centimetara, koji je mogao da zahvati delove njenog doma.

- Sveća je eksplodirala i ispuštala ogroman plamen, a komadići su leteli svuda. Nikada nisam videla nešto slično - rekla je obožavateljka.

- Cela stvar je bila u plamenu i bilo je previše vruće za dodir. U sobi je bilo kao u paklu, ali sam uspela da stavim vatru pod kontrolu. Mogao je da nastane požar - dodala je ona i rekla da sveća košta 77 evra.

Miris je na sajtu opisan kao "zabavan, neodoljiv, seksi i prelepo neočekivan".

Podsetimo, ideja za sveću je nastala kao šala između parfemdžije Daglasa Litla i Gvinet Paltrou nakon što je pomirisala parfem na kojem radi prokomentarisala da "miriše kao njena vagina".

- Mešavina geranijuma, citrusnog bergaomta i kedra u kombinaciji sa ružom upuće na fantaziju, zavodljivost i sofisticiranu toplinu - navodi se u opisu mirisa.

Sveća je rasprodata, pa nema sumnje da mnogi fanovi žele da upoznaju čak i najintimniji deo nekadašnje glumice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA