Sin poznate svetske manekenke umro u 25. godini, nakon što se "slučajno predozirao"

- Bio je divna osoba - rekli su prijatelji Harija Branta koji se nedavno predozirao

  • 5
Harry Brant

Stefani Sejmor i Piter Brant; Foto: Profimedia

Sin američke manekenke Stefani Sejmor (52) Hari Brant (24) je pronađen mrtav u subotu, nakon što se, navode svestki mediji, "slučajno predozirao".

Naime, maneken je trebalo da krene na rehabilitaciju za nekoliko dana, no taj trenutak nikada nije dočekao. Neutešni roditelji su se od sina oprostili službenom izjavom:

- Zauvek ćemo tugovati jer je njegov život završio prerano zbog njegovog poroka. Puno je postigao za svoje 24 godine, ali nikad nećemo dobiti priliku da vidimo šta je sve mogao da uradi. Hari nije bio samo naš sin. Bio je i divan brat, voljeni unuk, omiljeni ujak i brižni prijatelj - piše u izjavi.

- Bio je kreativna, moćna duša puna ljubavi, koja je donela svetlo u srca mnogih ljudi. Bio je zaista divna osoba, iznutra i spolja - piše u objavi koju su medijima poslali Harijevi roditelji.

Za njim tuguju roditelji, milijarder Piter Brant (73), jedna od prvih supermodela Stefani Sejmor (52), brat Piter (27) i sestra Lili (16).

Hari je od rođenja bio pod svetlima reflektora i učestvovao je na poznatim "Met Gala" zabavama od svoje 16. godine. On i njegov brat PIter su proglašeni najlepšom braćom u Njujorku prema izboru "New York Magazine-a".

Hari je radio i kao novinar u časopisu "Interview", koji je u vlasništvu njegovog oca. Bio je i model, pa je radio za dizajnere poput "Balmain-a", a pojavio se i u italijanskom "Vogue-u".

Osim toga, s bratom je pokrenuo i brend uniseks šminke za kozmetičku kompaniju "Mac". Zbog svojih problema s drogom odustao je od školovanja. Modni dizajneri Roberto Kavali i Oliver Dejskens oplakuju smrt Harija Branta.

- Stvarno ćeš nam nedostajati - napisao je Kavali na svom Instagram profilu.

Manekenka Leksi Boling napisala je:

- Volim te uvek i zauvek.

Influenser Brajanboj se takođe oglasio.

- Voleću te zauvek - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sju

    19. januar 2021 | 17:22

    Ko to moze da napise ,,SLUČAJNO se predozirao,,???

  • Гаргамел

    19. januar 2021 | 17:52

    Браво за родитеље. Јурили паре а децу препустили друштву и улици.

  • Гаргамел

    19. januar 2021 | 17:51

    Џаба пара кад памети нема. Скончао бедно као уличар .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA