≫ 

"San koji nije nasilan": Lejdi Gaga se u Kapitolu pomolila za Amerikance, ponela "anđeosku odeću"

- Molim se da sutra bude dan mira za sve Amerikance. Dan za ljubav, a ne za mržnju. Dan za prihvatanje, a ne za strah - napisala je Lejdi Gaga na objavi na Instagramu

  • 3
Lady Gaga Lejdi Gaga / Foto: Shutterstock

Američka pevačica Lejdi Gaga (34) se priprema za performans na inauguraciji novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena (77) koje će se održati danas u 18 časova po evropskom vremenu, a ona nije jedina pevačica koja je stigla u Vašington kako bi nastupala na ovoj svečanosti.

Naime, slavna pevačica poreklom iz Italije, je objavila fotografiju iz Kapitola u Vašingtonu gde pozira sva u belom, a napisala je da se jako pomolila za bolje sutra u državi u kojoj živi.

Ona je prvo odala počast vojnicima za vreme probe, a tom prilikom je nosila "anđeosku" odevnu kombinaciju. Gaga je nosila beli kaput, belu zaštitnu masku na licu, dok je kosu uplela u dve pletenice. Ona se zahvalila vojnicima, a zatim je otišla u Kapitol odakle je objavila fotografiju na društvenim mrežama, pa je napisala:

- Molim se da sutra bude dan mira za sve Amerikance. Dan za ljubav, a ne za mržnju. Dan za prihvatanje, a ne za strah. Dan za sanjanje o našoj budućoj radosti kao zemlje... - započela je ona.

- San koji nije nasilan, san koji pruža sigurnost našoj duši. S ljubavlju iz Kapitola - zaključila je Lejdi Gaga i prikupila 1,8 miliona lajkova na objavi, dok je na Instagramu prati 45,7 miliona pratilaca.

Osim Lejdi Gage u Vašington su stigli i pevači Dženifer Lopez, kao i Džon Ledžend sa suprugom, koji će takođe nastupiti na ovom velikom događaju.

Džej Lo je obukla karirano odelo i nosila je crnu masku na licu, dok je kosu podigla u rep. Ona se takođe fotografisala sa američkim vojnicima i objavila kratak video snimak dok rade selfi.

Podsetimo, Džo Bajden će danas položiti zakletvu kao 46. predsednik SAD, na 59. ceremoniji inauguracije, a za razliku od prethodnih ceremonija tradicionalni govori, nastupi i bivši predsednici pojaviće se pred malom, fizički distanciranom publikom koja će nositi zaštitne maske, i u gradu koji je zaključan kako zbog pandemije, tako i zbog bezbednosnih pretnji.

Video: Napravio je lutku trenutno najprepoznatljivije osobe na celom svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    20. januar 2021 | 12:13

    Ono kada se SOTONA moli za one kojima na BOLESNIM ORGIJAMA PIJE KRV..😡😡😡👎👎👎

  • Hrabro Srce

    20. januar 2021 | 11:57

    Dan za kraj ...

  • Vodolijax

    20. januar 2021 | 16:03

    Danas ne moram da pijem čaj za stomačne tegobe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA