Paparaco slike Kajli Džener izazvale buru, ljudi komentarišu da izgleda kao da nema zube

"Užasna je bez šminke", "Iju, izgleda kao veštica bez zuba", "Gde su joj zubi?", "Toliko bogatstvo i opet ne može dovoljno da sredi svoj izgled", "Uopšte nije lepa", "Ako stvarno ovako izgleda, ne želim nikad da budem milijarderka", bili su samo neki od komentara nakon paparaco fotografija na kojima je Kajli Džener

  • 0
Kylie Jenner, Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Instagram-kyliejenner

Najmlađa milijarderka na svetu i rijaliti zvezda Kajli Džener (23) je uslikana dok je ulazila u svoj privatni avion sa svojom sestrom Kendal Džener (25), a tom prilikom je izgledala prilično neprepoznatljivo.

Naime, slavna starleta uživo izgleda dosta drugačije u odnosu na njene fotografije sa Instagrama, a može se primetiti da bez šminke izgleda skoro neprepoznatljivo.

Kajli je uslikana u beloj trenerci i šortsu i videlo se da je srećna što putuje, pa se sve vreme smejala, a fanovi kažu da na paparaco fotografiji izgleda kao da nema zube.

Ona je pustila dugu kosu niz leđa, a ovog puta ju je nadogradila, pa kosa ide sve do ispod guze. Starleta se na aerodrom dovezla u crvenom Lambordžiniju, a društvo su joj pratile brojne prijateljice, kao i telohranitelji koji su joj nosili garderobu.

Džener, koja je inače vlasnica kozmetičke linije, zahvaljujući kojoj može zauvek da uživa u luksuznom životu, ipak ne izgleda dovoljno dobro kao na društvenim mrežama, tvrde fanovi.

"Užasna je bez šminke", "Iju, izgleda kao zla veštica bez zuba", "Gde su joj zubi?", "Toliko bogatstvo i opet ne može dovoljno da sredi svoj izgled", "Uopšte nije lepa", bili su samo neki od komentara kada su videli pomenute fotografije.

Podsetimo, influenserka i najmlađa članica Kardašijan-Džener klana je prodala 51% svoje "Kylie Cosmetics" linije kozmetičkom divu "Coty" za 1,2 milijarde dolara u januaru 2020. godine i ovim iznosom je nadmašila ukupno bogatstvo sve svoje braće i sestara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA