Majkl Daglas upoznao jednomesečnog unuka Rajdera: Slika je neodoljiva!

- Prvi put sam video svog jednomesečnog unuka, Rajdera! - napisao je Majkl u opsiu fotografije na Instagramu

  • 2
Emi nagrade, dodela Emi nagrada Majkl Daglas; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac i producent Majkl Daglas (77) je ponosni deda preslatkog unuka Rajdera Daglasa!

Naime, 76-godišnji glumac je u utorak objavilo novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira sa jednomesečnim unukom Rajderom, koga je predstavio široj javnosti.

Majkl je bebu držao u rukama, pa napisao:

- Prvi put sam video svog jednomesečnog unuka, Rajdera! - napisao je Majkl u opsiu fotografije na kojoj je prikupio skoro 110.000 lajkova, dok ga na ovoj društvenoj mreži prati 890.000 ljudi.

Rajder je drugo dete Majklovog najstarijeg sina Kamerona Daglasa (42) i njegove dugogodišnje devojke Vivvijen Tibes (42).

42-godišnji glumac i Vivijen dobili su sina Rajdera još krajem decembra 2020. godine, ali je beba tek sada upoznala svog deku Majkla. Oni su takođe roditelji trogodišnje ćerke Lue.

Podsetimo, Kameron je jedino dete Majkla i njegove bivše supruge Diandre Luker. Majkl se potom 2000. godine oženio drugom suprugom i glumicom Ketrin Zitom Džons (51), s kojom ima dvoje dece - sina Dilana (20) i ćerku Karis (17).

Ketrin je nedavno objavila intimnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram kojom je raznežila sve pratioce na društvenim mrežama.

Lepotica je tada objavila selfi na kom ljubi svog supruga Majkla Daglasa (76) s kojim je nedavno proslavila 20. godišnjicu braka.

Ne mogu da pronađem divniji znak ljubavi od ovog poljupca - napisala je glumica stil Vilijama Šekspira u opisu fotografije.

Pratioci su im u komentarima poručili da su predivan par i stavljali su im emotikone srca. Njihov brak je oduvek privlačio veliku pažnju i kritike zbog velike razlike u godinama, a iako su mnogi mislili da će se brzo rastati, oni su još uvek u srećnom braku. Obožavatelji često komentarišu i njihovu razliku u godinama, pa kažu da Majkl izgleda kao "deda" naspram glumice.

- Pre tačno 20 godina, Majkl i ja smo se venčali!! Kakva je to bila neverovatna i magična noć. I sada, 7304.85 dana i noći kasnije, volim te kao što sam te volela i tada. Hvala ti na ljubavi i smehu - napisala je tada Ketrin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA