≫ 

Fanovi masovno optužuju Džej Lo da je pevala na plejbek, kažu da ju je Lejdi Gaga "oduvala"

Latino diva je nastupila na polaganju zakletve 46. predsednika Sjedinjenih Američkih Država u beloj odevnoj kombinaciji, koja simbolizuje mir

  • 6

Slavni američki pevači Lejdi Gaga, Demi Lovato i Džon Ledžend su svojim nastupima podržali 46. predsednika SAD, a ogromnu pažnju kao i uvek privukao je nastup latino dive Dženifer Lopez.

Naime, muzička ikona se prvo pojavila ispred Kapitola u crno-beloj Šanelovoj kombinaciju sa revije jesen-zima 2019. godine u kojoj se fotografisala sa vojnicima, a može se videti da ta kombinacija trenutno nije dostupna da se kupi.

No, pevačica je kasnije nastupila pred političarima, vojnicima i zvanicama u beloj odevnoj kombinaciji od glave do pete. Nosila je belu košulju, a preko nje beli kaput "do poda". Imala je bele pantalone sa belim šljokicama i belu kapu od istog materijala.

Na ušima je nosila dijamantske minđuše, a na rukama bele rukavice.

S obzirom na to da bela boja simbolizuje mir, jasna je i poruka koju je poslala latino diva. Dženifer je za vreme nastupa, na španskom jeziku rekla kako će "SAD od sada biti zemlja slobode i pravde za sve".

Međutim, fanovi sumnjaju da je latino diva pevala na plejbek jer se razlikovala boja njenog glasa dok je pevala i dok je pričala na španskom.

Takođe, mnogi kažu da ju je Lejdi Gaga svojim nastupom "oduvala" sa scene.

"Lejdi Gaga objasnila Dženifer kako se peva, uživo", "Zašto Džen peva na plejbek", "Vau, kakav performans Džej Lo uživo, hahaha", "Čemu plejbek kad dobro peva?", neki su od brojinih komentara na društvenim mrežama.

Lejdi Gaga bila je u crno-crvenoj haljini modne kuće "Schiaparelli Haute Couture", sličnoj balskim, elegantnim haljniama, sa brošem na grudima u obliku zlatne golubice koja takođe simbolizuje mir.

Video: Džej Lo stigla na Bajdenovu inauguraciju: Pozirala sa gardistima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Može biti

    21. januar 2021 | 12:50

    Ova me podseća na belu zastavu na kapitulaciju.SAD su definitivno kapitulirale pred dubokom državom.

  • XXXXX❤️

    21. januar 2021 | 12:38

    Sve ste u detalje opisali sta je JL na sebi imala ali ZABORAVILI STE Chanel narukvicu 😂😂😂😂😂🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️😉😉

  • ZD

    21. januar 2021 | 18:24

    Obe su bez veze, kao i novi im vladar,i ova manifestacija i lose otpevana himna , krpe umesto ljudi. Ma sve me podseca na neki los horor film u kome ce nazalost ceo svet morati da ucestvuje. Uzas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA