≫ 

Raščupana, izgužvana... Lejdi Gaga i njena džinovska haljina posle inauguracije Džoa Bajdena

Asistentkinja Lejdi Gage je jedva iznela ogromnu haljinu iz aviona

  • 2
Lady Gaga, Lejdi Gaga

Gaga i Bajden / Foto: Tanjug/AP

Na ceremoniji inauguracije Džoa Bajdena, 46. predsednika Sjedinjenih Američkih Država, muzička zvezda Lejdi Gaga (34) je svojim nastupom i stajlingom oduševila svet, a sada se vratila kući.

Naime, slavna pevačica je nastupila u prelepoj odevnoj kombinaciji sa posebnim detaljima, koji simbolizuju mir i poslala jasnu poruku svetu, a sada možemo videti kako haljina izgleda posle nastupa.

Gaga je otpevala himnu Amerike u crno-crvenoj haljini modne kuće "Schiaparelli Haute Couture", sličnoj balskim, elegantnim haljinama, sa brošem na grudima u obliku zlatne golubice koja simbolizuje mir.

Lejdi Gaga i crvena haljina su sada stigle kući.

Naime, umorna Lejdi Gaga je uslikana kako izlazi iz privatnog aviona, a za njom je izašla i njena asistentkinja koja je u ruci nosila ogromnu crvenu haljinu.

Haljinu su joj jedva izneli iz aviona, tako što ju je jedna devojka nosila na ramenu, a haljina izgleda dosta drugačije nego na nastupu - zgužvana je i deluje kao ogromna crvena vreća, kažu fanovi. 

Sa pevačicom je bio i njen dečko, Majkl Polanski, koji je bio ležernom izdanju - u šortsu i japankama.

Gaga je nosila belu trenerku i crne "UGG" čizme, a dok je izlazila iz aviona i prilazila crnom džipu koji ju je dočekao videlo se koliko je pevačica niska. Poznato je da je pevačica poreklom iz Italija visoka samo 155 centimetara, a na paparaco fotografijama je bila samo malo viša od haube automobila, što je nasmejalo fanove. 

Fotografije Gagine haljine po povratku kući pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA