Mučno svedočenje zvezde "Porodice Adams": Do detalja ispričala kako ju je muž zlostavljao pred sinom

- Mislila sam da će me ubiti, pogotovo nakon što mi je krajem 2019. rekao: "Mogao bih se sažaliti nad tobom jedino kad bi bila raskomadana na komadiće" - ispričala je glumica na sudu

  • 1
Christina Ricci, James Heerdegen Foto: Profimedia/The Mega Agency

Zvezda filmova "Porodica Adams" i "Čudovište", Kristina Riči (40), trenutno proživljava porodičnu dramu. Strani mediji su se raspisali kako je glumica na sudu tražila da joj suprug, snimatelj Džejms Hirdigen, dobije zabranu prilaska na manje od 90 metara. Sve to zbog navodnog nasilja u porodici.

Sve je, kako ona kaže, počelo u decembru 2019. kad ju je Džejms "tukao, pljuvao po njoj i ismejavao je tako što je groktao poput svinje". Nasilje se ponovilo i u junu 2020. kada je Hirdigen suprugu navodno zgrabio za zglobove, vukao je i bacio na kamin, zbog čega je zadobila posekotine i modrice. 

Ali ni tu nije bio kraj. Džejms je još jednom izgubio živce, pljunuo je suprugu i gađao je šoljicom kafe i stolicom, čemu je svedočio njihov sin Fredi (6).

Glumičina advokatica Samanta Spektor kaže kako njena klijentkinja ima fotografije povreda koje joj je naneo suprug, te da ih je spremna dostaviti sudu.

- Mislila sam da će me ubiti, pogotovo nakon što mi je krajem 2019. rekao: "Mogao bih se sažaliti nad tobom jedino kad bi bila raskomadana na komadiće" - ispričala je glumica pred sudijom u Los Anđelesu koji je Hirdegenu izrekao zabranu prilaženja njoj i sinu.

Riči je u junu prošle godine prijavila nasilje u porodici, a u julu prošle godine podnela zahtev za razvod. Tada je tražila potpuno starateljstvo nad sinom, ali parnicu je usporila pandemija korona virusa. Par se venčao 2013., a vezu su započeli 2011. nakon što su se upoznali na setu serije "Pan Am".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😯

    22. januar 2021 | 19:36

    Au kada pročitam ovakve grozote, nije mi dobro. Šta je to sa ljudima. Strašno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA