≫ 

Nema šanse da biste prepoznali Madoninu ćerku u metrou - previše normalna ili joj "nešto fali"?

"Šta se njoj dogodilo?", "Izgleda kao da je na drogama", "Tolike milione ima njena majka, a ćerka joj izgleda kao klo**rka", bili su komentari ljudinakon što su videli nove paparaco fotografije Madonine ćerke

  • 1
Madona Madona sa decom / Printskrin: Instagram/Madonna

Madonina ćerka Lurdes Leon (24) je uslikana u metrou u Njujorku, a tom prilikom je imala znatno drugačiji izgled, od onog na koji smo navikli.

Naime, poznata lepotica je uslikana dok se vozila sa prijateljicom ka Bruklinu, a tom prilikom je imala jarko crvenu boju kose, kao i veoma šarenu odevnu kombinaciju.

Ona je ovom prilikom nosila šarenu jaknu, ljubičastu trenerku sa belim prugama i neonsko zelene patike. Oko ramena je nosila zelenu sportsku torbicu, a izgledala je potpuno neprepoznatljivo.

Kosa joj je bila crvene boje, ali pomalo izrasla u korenu, a zbog svoje smele odevene kombinacije privukla je veliku pažnju prisutnih.

Nosila je svetloplavu zaštitnu masku na licu, kako bi se sačuvala od korona virusa, a u jednom trenutku manekenka je zadremala, kada je i uslikana od strane paparaca.

"Šta se njoj dogodilo?", "Izgleda kao da je na drogama", "Hahah tolike milione ima njena majka, a ćerka joj izgleda kao kloš*rka", "Iju kosa joj deluje spaljeno", bili su samo neki od komentara Madoninih fanova koji su se šokirali kada su videli kako Lurdes izgleda.

Podsetimo, Madonina ćerka je nedavno bila zvezda "Juicy Couture" linije donjeg veša, a fanovi su tada bili oduševljeni figurom pevačicine ćerke.

Svima se dopalo kako je Lurdes izgledala u pomenutoj kampanji, dok su drugi pak komentarisali da im smeta što se pevačicina ćerka ne depilira i što ima tamne dlake po rukama, leđima i ispod pazuha, dok drugi podržavaju nju i njen prirodan izgled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA