Samo slobodno: Majli Sajrus je opet pokazala koliko prezire brushalter

Bivša Diznijeva zvezda je izašla u šoping u beloj majici bez brushaltera, pa su svi mogli da primete njene bradavice

  • 7
Majli Sajrus Majli Sajrus; Foto: Profimedia/Alamy

Američka pevačica i tekstopisac Majli Sajrus (27) je uslikana u opuštenom izdanju dok je išla u jednu parfimeriju u Los Anđelesu, a tom prilikom je otkrila brojne tetovaže.

Naime, pevačica je uslikana u Kalabasasu u beloj majici na brtele, sivim helankama i crnim patikama, a kod kuće je, čini se, zaboravila brushalter, pa joj se sve savršeno providelo.

Na licu je nosila bež masku za lice, dok je kosu podigla u punđu, a naočare za sunce je nosila na glavi. Njena kosa je bila veoma masna, pa je popularna pevačica pokušala to da zamaskira.

U ruci je nosila belu kesu sa potrepštinama koje je kupila, a u parfimeriji "Rite Aid" je uzela pastu za zube i vlažne maramice. S obzirom da su Majli bile otkrivene cele ruke videlo se koliko tetovaža ima bivša Diznijeva zvezda.

Ona ima niz sitnih tetovaža celom dužinom ruku, a obožavatelji se pitaju koje je njihovo značenje.  Dok je ubacivala kesu u automobil, Majli se okrenula leđima prema kameri, pa su paparaci iskoristili taj trenutak i uslikali njenu guzu.

Pevačica deluje znatno mršavije nego inače i čini se da je izgubila obline koje je imala za vreme braka sa australijskim glumcem Lijamom Hemsvortom (31), od koga se razvela početkom 2020. godine.

Ona je od tada bila u vezi sa muzičarem Kodijem Simpsonom, s kojim je u međuvremenu raskinula, dok je i Lijam nastavio sa svojim životom, a jedan od razloga njihovog razvoda koji se pominje u javnosti jeste njena navodna prevara, i to sa ženom.

Poznato je da je Majli bisekusualka, a jednom prilikom je otkrila da više voli muški polni organ, ali da su joj žene mnogo više privlačne i zgodne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA