≫ 

Lepotica iz "50 nijansi" na sebi ima 12 tetovaža: Onu od 3 reči svaka žena treba da upamti

Zvezda filma "50 nijansi sive" ima mnogo tetovaža na telu, a sada je otkriveno šta svaka pojedinačno znači

  • 0
Dakota Johnson Dakota Džonson; Foto: Profimedia

Zvezda filma "50 nijansi sive" Dakota Džonson (31) je nedavno otkrila da ima "11 ili 12 tetovaža na telu", a sada je otkriveno njihovo pravo značenje.

Naime, ona je otkrila da nije sigurna u tačan broj njenih tetovaža i da je dok je radila na filmu "50 nijansi sive" ona morala da koristi šminku na svom telu kako bi pokrila brojne umetničke crteže koje ima, a čak je prekrila i jednu nepoznatu tetovažu koju ima na guzi.

Na telu ima tetovažu na kojoj piše "Dela, a ne reči" što je konstantno izgovorao njen otac Don Džonson, a sada se kaje što ju je uradila jer smatra da zvuči previše ozbiljno. Glumica ima i dve tetovaže koje su posvećene njenom vereniku Krisu Martinu.

Mali cvet na bočnoj strani njene desne podlaktice predstavlja efekte klimatskih promena i služi kao podsetnik za poštovanje planete. Istetoviran je tačno ispod reči "nežan" - koju je proglasila svojom omiljenom rečju.

Iza Dakotinog uha stoji mali dizajn na kome se navodno vidi lice, mada je nejasno šta tačno znači ova tetovaža.

Na desnom ramenu glumica ima tetovažu tri ptice koje lete. Na taj način je odala počast njenoj baki Tipi Hedren, koja je glumila u filmu Alfreda Hičkoka pod nazivom "Ptice".

Na svojoj nozi Džonsonova ima tetovažu na kojoj piše fraza "pogledajte mesec", a taj natpis je okružen zvezdama i nije poznato da li ima dublje značenje od onoga što već poručuje.

Reč "amor" koja na španskom znači ljubav piše na glumičinom vratu, a jednom prilikom je rekla da je ljubav pokretač sveta.

Godine 2018. Džonsonova i njen dečko Kris Martin uradili su iste tetovaže na kojima piše simbol večnosti. Glumica je nedavno viđena sa ogromnim prstenom na svojoj ruci, pa fanovi veruju da se par verio. Tetovaža na kojoj piše "volim te" je takođe posvećena Martinu.

Poruka koju svaka žena treba da upamti

Ona je jednom u intervjuu za "Vog" rekla da joj je omiljena tetovaža na kojoj piše "Lagano, draga moja" koja je ispisana belim mastilom na njenom levom ručnom zglobu. To je citat iz knjige "Ostrvo" Oldusa Hakslija - a njena polusestra Stela Banderas ima identičnu tetovažu.

Džonson ima još dve misteriozne tetovaže - reč koja se obavija oko podlaktice i niko ne može da je protumači i još jedan dizajn na zadnjici, koji još uvek nije viđen u javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA