Kardi Bi o eskiviranju inauguracije: "Imala sam termin kod zubara. Šteta, možda drugi put..."

- Trebalo je da nastupim na inauguraciji i da izvedem pesmu "WAP", ali imala sam termin kod zubara. Šteta, možda drugi put - našalila se američka reperka na Tviteru

  • 2
Kardi Bi Kardi BI; Foto: Tanjug/AP

Na svečanoj inauguraciji 46. američkog predsednika Džoa Bajdena (77) u Vašingtonu zbog pandemije korona virusa prisustvovalo je manje ljudi nego što bi to inače bio slučaj, a ceremonija se uprkose svemu održala, no reperka Kardi Bi je sada našla način da se našali na svoj račun.

Naime, povodom dolaska na vlast novog demokratskog predsednika nastupile su pevačice Lejdi Gaga (34) i Dženifer Lopez (51), a reperka Kardi Bi (28) je napisala na svom Tviter profilu da je takođe trebalo da nastupi na ovoj svečanosti, pa je mnoge njene fanove ostavila u čudu.

Nije poznato da li je ova izvođačica uopšte bila pozvana na ovaj događaj, ali ona se svejedno oglasila.

- Trebalo je da nastupim na inauguraciji i da izvedem pesmu "WAP", ali imala sam termin kod zubara. Šteta, možda drugi put - napisala je Kardi Bi na Tviteru, a mnogi su naravno odmah svatili da je reč o šali.

Ona je u više navrata javno podržala novog predsednika i oštro je kritikovala Trampa.

Uprkos tome što je njen kandidat pobedio, eksplicitan tekst velikog hita "WAP" koji u bukvalnom prevodu znači "vlažna vagina",  zaista je teško zamisliti na službenoj ceremoniji poput ove.

"Haha, koga je želela da uvredi, sebe jer nije pozvana ili?", "Hahah teško da bi se reči "vlažna pic*" mogle čuti na ovakvoj svečanosti", "Ova žena je luda i uvek me nasmeje", bili su komentari fanova.

Podsetimo, Lejdi Gaga je na svečanosti bila u crno-crvenoj haljini modne kuće "Schiaparelli Haute Couture", sličnoj balskim, elegantnim haljniama, sa brošem na grudima u obliku zlatne golubice koja takođe simbolizuje mir.

Dženifer Lopez je nastupila pred političarima, vojnicima i zvanicama u beloj odevnoj kombinaciji od glave do pete. Nosila je belu košulju, a preko nje beli kaput "do poda". Imala je bele pantalone sa belim šljokicama i belu kapu od istog materijala.

S obzirom na to da bela boja simbolizuje mir, jasna je i poruka koju je poslala latino diva. Dženifer je za vreme nastupa, na španskom jeziku rekla kako će "SAD od sada biti zemlja slobode i pravde za sve".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA