"Je l' neko umro? Za čime ona pati?" Anđelina Džoli mesecima ne izlazi iz crne garderobe

Holivudska glumica je u poslednje vreme često viđena u crnoj odeći

  • 5
Anđelina Džoli Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Zuma Press

Američka glumica Anđelina Džoli (45) je uslikana sa svojim sinom Noksom Džoli Pitom (12) u kupovini u Los Anđelesu, a tom prilikom je nosila crnu odeću "od glave do pete".

Naime, slavna glumica i jedna od najlepših žena na svetu retko izlazi iz svoje luksuzne vile, a kada to uradi uglavnom izađe u šetnju ili kupovinu sa svojom decom.

Ona se sada zabundala sva u crno dok je išla u šoping u "Target" marketu sa svojim sinom Noksom. 45-godišnja glumica je nosila crni kaput, crne pantalone i crne kožne čizme.

Lepotica je šetala sa svojim 12-godišnjim sinom koji je gurao kolica, a oboje su nosili zaštitne maske kako bi se zaštitili od korona virusa. Anđelina u poslednje vreme nosi isključivo crnu odeću, što je veoma iznenadilo njene fanove i pitaju se za čime to žali.

"Zašto ona nosi crninu, je l' neko umro?, "Za čime ona pati?", "U poslednje vreme je sva u crnom", "Šta je sa odevnim kombinacijama, stalno deluje kao da se krije", bili su samo neki od komentara fanova kada su videli nove fotografije.

Anđelina i njenih petoro maloletne dece su već mesecima izolovani u njenoj luksuznoj vili na Hiden Hilsu, u kojoj ih je do nedavno posećivao samo njen bivši muž Bred Pit (56), sve dok nije otkriveno da je započeo vezu sa Nikol Poturalski (27), s kojom je brzo i raskinuo.

Jedino je najstariji sin Medoks (19), koji je punoletan, već neko vreme na Univerzitetu u Južnoj Koreji, pa se ne viđa sa ostatkom porodice, a šuška se i da ne priča sa svojim slavnim ocem jer su pre nekoliko godina imali fizički okršaj.

Podsetimo, fanovi su već mesecima zabrinuti za Anđelinino zdravlje jer je, kako kažu, "premršava", a noge su joj "kao čačkalice". Mnogi tvrde da je to odrz njenog unutrašnjeg nemira jer se još uvek bori oko starateljstva i nekih nerešenih finansijskih pitanja sa Bredom Pitom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbbgd

    25. januar 2021 | 11:15

    Možda je nekada bila jedna od lepših žena a sada je zasluženo akrep.

  • Milica

    25. januar 2021 | 10:33

    Ja od 15e godine nosim samo crnu garderobu, sada imam 34. Zasto bi patila, meni je crna predivna, srecna, vedra boja.

  • Harikrišna

    25. januar 2021 | 11:08

    Sektašica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA