Slavnu lepoticu stigli udarci iz prošlosti: Na pragu 50. godine uslikana jedva prepoznatljiva

Lepa glumica je uslikana u šopingu, a njen tonus lica je značajno opao u poslednjih nekoliko godina

  • 4
Denise Richards, Aaron Phypers Denis Ričards sa suprugom; Foto: Profimedia/Avalon Editorial

Američka glumica Deniz Ričards (49) je uslikana u šopingu u Los Anđelesu, a tom prilikom je izgledala dosta starije nego inače.

Naime, ona je kupila namirnice u "Bristol Farms" prodavnici u Kalabasasu, a kada je izašla i skinula masku za lice, videlo se da joj se lice dosta "spustilo".

Prelepa glumica je ceo život imala prelepu kožu i ten, a sada joj je tonus kože opao.

Ovom prilikom je nosila crnu majicu i crne helanke, dok je preko nosila teget trenerku. Obula je bele patike sa leopard printom, a rukama je gurala kolica puna kesa.

Na licu nije imala šminku, a fanovi kažu da je iako se vide prvi znaci starenja, i dalje veoma lepa. Takođe, ona je i dalje u odličnoj formi, pa se mogu videti njene mršave i zategnute noge, ravan stomak i podignute grudi.

Kada se okenula Deniz je pokazala guzu, na kojoj joj mogu pozavideti i dosta mlađe koleginice, a svi komentarišu da je u 50. godini veoma zgodna.

Podsetimo, Deniz je sa pet godina starijim glumcem Čarlijem Šinom bila u braku 4 godine, a u tom periodu dobili su dvoje dece - ćerke Sem (16) i Lolu Rouz (15).

- Nemam nikakve sumnje da su turbulencije u privatnom životu uticale na moju karijeru. Bilo je uloga koje nisam dobila jer reditelji i producenti nisu hteli da budu blizu te frke. No, zato sam još ponosnija što sam uspela da sve ove godine opstanem u Holivudu i da glumom plaćam sve račune - rekla je Deniz.

U vreme kada je par dobio decu, Čarli je uveliko profitirao od serije "Dva i po muškarca".

Međutim, iako je basnoslovno zarađivao, sve je trošio na kocku, drogu, prostitutke i alkohol. Verovatno je sve to dovelo i do agresije u kući, pošto je bio nasilan prema lepoj ženi, koja je konačno 2006. godine odlučila da se razvede.

Zbog neprimerenog i nasilničkog ponašanja, Čarliju je jedno vreme bila izrečena mera zabrane prilaska bivšoj dragoj.

- U mom životu bilo je gorkih trenutaka, no ni u najtežim danima nisam očajavala. Znala sam da se ne smem žaliti, jer postoje ljudi kojima je mnogo gore nego meni: nisam gladna, ne moram da živim na ulici,  a imam tri predivne ćerke. To je dovoljno da ne zaboravim kako je život lep - rekla je nedavno Ričardsova.

Inače, lepa glumica se u septembru 2018. godine udala za glumca Arona Fajfersa (48).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    25. januar 2021 | 14:29

    Izvinite, a sta joj fali? Sta je ovdje neprepoznatljivo?

  • Vako

    25. januar 2021 | 14:39

    Uvek bila dobraaa i sad je dobraaa

  • JA

    25. januar 2021 | 17:34

    To znaci stariti prirodno, jer u moru zategnutih baba, retko je videti da neko zeli da stari prirodno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA