Diva raskošnog glasa zarađuje milione, ali ih i troši: Evo za šta Bijonse daje čitavo bogatstvo

Slavna pop diva troši ogroman novac kako bi uživala u luksuzu sa svojom porodicom

  • 2
Beyonce, Bijonse Bijonse; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Bijonse (39) je "teška" oko 400 miliona dolara, po čemu je jedna od najplaćenijih svetskih zvezda na svetu.

Naime, pop diva je nedavno u intervjuu za "Elle" otkrila detalje o svom životu, pa je otkrila na šta ona i njen suprug Džej Zi troše novac.

Ne samo da fantastično izgleda i ima glas koji nije ništa manje impresivan, ona je lepša polovina moćnog para koji dominira današnjom muzičkom industrijom. Pored toga što zna kako da zaradi novac, ona zna kako i da ga potroši.

Poznata je po uživanju u višemilionskim dvorcima, luksuznim odmorima, kozmetičkim tretmanima i sunčanju po jahtama s kojima obilazi svet.

Takođe, ona često i poklanja stvari pa je svom suprugu Džej Ziju poklonila privatni avion i automobil, dok je ćerki Blu Ajvi za rođendan poklonila lutku vrednu nekoliko hiljada dolara.

Bijonse takođe donira novac žrtvama prirodnih katastrofa i ulaže u obrazovanje. Za naslovnicu časopisa "Elle" superzvezda je dala redak intervju:

- Moja majka je usadila u mene ideju da kreativnost započinje verom i odvažnošću, ostavljajući strahove sa strane - rekla je Bijonse.

Većinu bogatstva koje danas ima zaradila je na turnejama, prodajom albuma i raznim sponzorstvima. Od 2016. do 2017. zaradila je 60 miliona dolara, što ju je svrstalo među najplaćenije svetske poznate ličnosti.

Dosta toga proizašlo je iz njene "Formation World" turneje 2016. godine, gde je zaradila četvrtinu milijarde dolara. Godine 2012. potpisala je ugovor sa Pepsijem vredan 50 miliona dolara.

- Kad sam počela karijeru, pre 21 godinu, rečeno mi je da je teško doći na naslovnice časopisa, jer crnci ne prodaju. Dokazala sam da je to mit - izjavila je jednom prilikom kada se našla na naslovnici ruskog Voga.

Sa toliko različitih izvora prihoda, Bijonse je 51. najbogatija žena u Americi, prema magazinu "Forbs". 

Kao i mnogi milioneri Bijonse troši dosta novca na nekretnine. Ona i Džej Zi provode mnogo vremena u Hemptonsu. Tamo su iznajmljivali imanje za 400.000 dolara mesečno, pre nego što su ga zamenili sa kućom na rivi i iznajmljivali je za 500.000 dolara mesečno.

Godine 2017. konačno su tamo kupili kuću za odmor za skoro 26 miliona dolara, pa sada ne moraju da troše novac na iznajmljivanje.

Bijonse takođe poseduje preuređenu crkvu u Nju Orleansu, koju su ona i Džej Zi kupili za 2,6 miliona dolara. A kad je zatrudnela s blizancima Rumi i Suri, iznajmila je vilu u Malibuu za 500.000 dolara mesečno.

Nedavno je kupila vilu koju je pre nje posedovala pevačica Šer za 40 miliona dolara, a kupila je i brojne druge nekretnine.  Ona i Džej Zi često odmaraju u Dominikanskoj Republici, gde odsedaju na imanju vrednom 19,5 miliona dolara koje se prostire na 3.250 m2.

Par često posećuje Italiju, Ibicu, Brazil i Hrvatsku. Od luksuznih odmora, ističe se onaj na superjahti "Galactica Star", koja je vredna 73 miliona dolara. To košta otprilike 900.000 dolara nedeljno za iznajmljivanje. 

Takođe, godine 2020. su odseli na jahti "Lana" na Jadranu, a iznajmljivanje ove super luksuzne jahte košta 2 miliona dolara nedeljno. 

Par kod kuće troši puno novca na hranu - ličnog kuvara plaćaju 7.500 dolara mesečno, a ogroman novac su potrošili i na luksuzne automobile. 

Godine 2018. Bijonse i Džej Zi su obnovili zavete, a tom prilikom pevačica je iznajmila Mercedes vredan milion dolara, a spisak troškova se nastavlja...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toyi

    26. januar 2021 | 10:13

    Hvala bogu nek neko moze da uziva sretno!

  • Душан Краишник Бања Лука

    26. januar 2021 | 09:16

    400 miliona a дјеца нам по свјету умиру од Глади и Болести Сва су наша дјеца било које вјере да су!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA