≫ 

1.200.000 $ za verenički prsten za Trampovu ćerku: Evo ko je njen bogataš, uživao je i u Beogradu

Evo ko je i čime se bavi budući muž Tifani Tramp

  • 4
Tiffany Trump, Tifani Tramp

Tifani Tramp; Foto: Tanjug/AP

Mladi američki preduzetnik arapskih korena Majkl Bulos (23) je budući zet bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa (74), a 27-godišnju Tifani Tramp zaprosio je ove nedelje prstenom vrednim 1,2 miliona dolara.

Majkl će naslediti poslovno carstvo svog oca u Africi, pa bi zajednička imovina budućeg para mogla biti i nekoliko milijardi dolara. Njegov otac Mosad Bulos veliki je pristalica Donalda Trampa, a ponosan je na svog sina i jedva čeka njegovo venčanje.

- To su sjajne vesti! Njihova ljubavna priča je predivna i takva će biti ubuduće - rekao je preduzetnik.

Zaključio je i kako je "Tramp najbolji američki predsednik u novijoj istoriji i da ima velike uspehe u Beloj kući".

Budući zet Donalda Trampa rođen je u Hjustonu kao drugo od četvoro dece. Odrastao je jedno vreme u Lagosu, a kao i ostatak porodice pohađao je prestižne škole.

Majkl je od rane mladosti bio odlučan u tome da preuzme očev posao, a za razliku od starijeg brata Faresa koji više voli umetnost, mogao bi u tome i da uspe.

Upoznao je Tifani 2018. godine pa je odlučio da se smiri, a sve do tada voleo je slobodan život i devojke je menjao skoro na svakodnevnoj bazi. S prijateljima je često putovao na destinacije poznate po žurkama, a leti je redovno boravio na jahtama na Mediteranu.

Njegov otac danas je jedan od vodećih ljudi grupacije "Fadoul". Rođen je na granici Libana i Sirije, a bio je student kada je oženio Saru Fadul, ćerku tajkuna Zuhara Fadula koji ga je uveo u porodični posao.

Sara je u međuvremenu u Nigeriji osnovala umetničku organizaciju "SPAN", ali kada je Majkl imao samo šest godina, strašna tragedija je pogodila porodicu. Njena majka i brat su na Božić otišli avionom u Bejrut s još tri člana porodice, no avion u kom su putovali se srušio.

- Ta tragedija je zauvek obeležila porodicu. Svi smo bili šokirani - rekao je Masad.

Majkl je nakon srednje škole obrazovanje nastavio u Londonu.

- Bio je tipično dete bogatih roditelja dok je živeo tu. Često sam čuo glasnu muziku iz njegovog stana, ali ništa drugo - rekao je njegov stanodavac jednom prilikom.

Mladi preduzetnik diplomirao je projektni menadžment pa je ponosno krenuo očevim stopama, a dosta se ugleda i na svog budućeg tasta Donalda Trampa.

Boravak u Beogradu

 

Tifani je sa Majklom boravila u Beogradu, u martu 2019. godine.

Sve je iznenadio njihov dolazak, a kako smo primetili tokom višednevnog praćenja ovog para po srpskoj prestonici - baš su uživali.

Jeli su srpsku hranu, mahom su uživali u vinu, a Bulos je Trampovoj ćerki u Beogradu kupio i 5 bundi, za koje je iskeširao 2.500 evra.

Za njih, prava sitnica...

Video: Da li je ovo najsmešnija prosidba? Smotani kum bacio verenički prsten u more

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    26. januar 2021 | 12:04

    Posle venčanja pravo u Beograd, Srbiju, na medeni mesec. Srećno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA