Bole oči od pogleda na raj u kom uživaju Kajli i Kendal, a cena noćenja je sumanuta

Slavne sestre su uživale u "suvom luksuzu" sa svojim prijateljima u Meksiku

  • 2
Kylie and Kendall Jenner Kendal i Kajli Džener; Foto: Profimedia

Mnoge svetske zvezde su se našle na udaru kritika zbog odmora usred pandemije korona virusa, ali to nije bio slučaj sa ovim slavnim sestrama.

Američke rijaliti zvezde Kendal (25) i njena mlađa sestra Kajli Džener (23) nisu dopustile da im globalna kriza utiče na uživanje, jer su se upravo vratile sa odmora u Meksiku, gde su se potrudile da uživaju u što većem luksuzu.

Na odmoru u "Ocean Castle Sol de Oriente & Ocean Castle Sol de Occidente" vili pridružili su im se prijatelji, na čelu sa Kajlinom najboljom prijateljicom Stejsi Karanikolau (23), s kojom starleta često pozira na Instagramu.

Lepotice su na rajsku destinaciju odletele Kajlinim privatnim avionom koji je prošle godine kupila za 72,8 miliona dolara, a obožavatelji ne mogu da veruju na kakvoj lokaciji su uživale ove lepotice.

Vila ima sopstveni "toranj" sa terasom sa koje se pruža zapanjujući pogled na okean i zalazak sunca. Okružuje je ogroman kružni bazen "bez ivice" koji gleda pravo na okean - koji se nalazi ispred litice na kojoj stoji vila.

U dvorištu postoji otvoreni bar, veliki vrt sa prelepim palmama i biljkama, a najmlađa milijarderka na svetu i njena sestra uživale su i na privatnoj plaži.

Nije poznato koliko su ukupno novca potrošile slavne sestre na ovaj odmor, no može se primetiti da nisu štedele i da su se dobro zabavile i rasteretile od svakodnevnih obaveza koje imaju u Los Anđelesu.

Najnovije fotografije Kendal i Kajli, kao i slike luksuzne vile u kojoj su boravile, pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    26. januar 2021 | 19:10

    Ja 😟ako mogu da odem do rode i da nakupujem puna kolica 🛒za mene je to raj🙃🏖️

  • Pista

    26. januar 2021 | 19:56

    Iiihhh bas steta sto ne znate koliko su para potrosile mislim da zbog toga necete moci da prespavate ovu noc .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA