Džim Keri prozvao Melaniju Tramp: "Zbogom, najgora prvo damo. Hvala ni na čemu"

Glumac je izazvao oprečne rakcije javnosti

  • 21
Džim Keri, Melanija Tramp

Foto: Profimedia/Magnus Sundholm/Shutterstock Editorial, Tanjug/AP

Glumac Džim Keri (59) izazvao je brojne rekcije javnosti nakon što je na Tviteru prozvao bivšu prvu damu SAD-a, Melaniju Tramp (50).

Džim je na Tviteru objavio Melanijinu karikaturu i za nju napisao nimalo prijatne reči, a okarakterisao ju je najgorom prvom damom.

- Zbogom, najgora prva damo. Nadam se da poravnanje može finansirati tvoj plitak život. Hvala ni na čemu - napisao je on uz objavu.

Fotografija je izazvala podeljene reakcije, neki su ga napali jer smatraju da je objava neukusna, dok su ga pojedini branili.

"Ovo je tako seksistički i nisko", "Sviđao si mi se i mislio sam da inspirišeš ljude", "On je glumac, komičar koji prikazuje muškarce i žene i nasmijava ljude, što znači da niko nije imun na ismevanje", pisali su u komentarima.

 

Džim je pre nekoliko meseci na otvorenju sezone popularne američke humoristične emisije "Saturday night live" imitirao Džoa Bajdena (78) koji je tada bio predsjednički kandidat, a Alek Boldvin imitirao je Donalda Trampa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkanski spijun

    26. januar 2021 | 23:40

    proziva li svoj kanadskog predsednika ili mu je on skrozzzz OK ?!?!?

  • zac

    27. januar 2021 | 00:00

    Melanija vam je bila najlepsa prva dama koju ste je ikada imali.

  • valodja

    27. januar 2021 | 06:36

    Glupane sto se kreveljis u filmovima nikada mi nisi bio interesantan lepse iiskreniju prvu damu nikada vise necete imati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA