≫ 

Đokovićevu vatrenu navijačicu paparaci uhvatili u bezobraznom kupaćem: Verujete li da ima 46 godina?

Švedska manekenka je uslikana u minijaturnom bikiniju dok se fotografisala u Majamiju

  • 1
Victoria Silvstedt Viktorija Silvested; Foto: Instagram/victoriasilvstedt

Švedska manekenka, glumica, pevačica i televizijska ličnost Viktorija Silvsted (46) privlači pažnju gde god se pojavi, a to je ponovo uradila na balkonu u Majamiju.

Naime, poznata Plejboj zečica je uslikana od strane paparaca na jednoj terasi u Majamiju, gde je pozirala u bikiniju i izazvala pažnju svih prolaznika koji su je videli.

Slavna starleta je izgledala veoma lepo u roze jednodelnom kupaćem kostimu, a tom prilikom je istakla sve svoje atribute. U prvom planu su, kao i uvek, bile njene ogromne grudi i prelep dekolte, dok je istakla i svoje duge, zategnute noge po kojima je takođe poznata.

Viktorija se u poslednjih nekoliko meseci ugojila par kilograma, pa je sada vidljiv njen donji stomak.

Ono što se muškarcima širom sveta koji su videli ovu fotografiju nije dopalo jeste činjenica da se Viktoriji u poslednjih nekoliko godina znatno smanjila guza i da na tom mestu ima višak kože.

No, lepotica u 47. godini života svakako izgleda savršeno, i još uvek je san brojnih muškaraca širom sveta, a sve njene novije fotografije možete pogledati u našoj galeriji u tekstu.

Podsetimo, Viktorija se probila u svetu manekenstva 1993. godine kada je predstavljala Švedsku na takmičenju za Mis sveta.

Ubrzo zatim ju je primetio pokojni Hju Hefner, bivši vlasnik "Plejboja" i pozvao je da pozira za čuveni magazin, na šta je ona pristala. Nakon toga se pojavila u brojnim specijalnim izdanjima tog časopisa, koji ju je još više proslavio širom sveta.

Silvsted je krajem 90-ih godina sklopila ugovor s brendom “Guess”, a sarađivala je s poznatim modnim kućama poput "Šanela", "Diora", "Armanija" i "Valentina". Bila je na naslovnicama više od 500 magazina među kojima su "FHM", GQ", "Maxim" i "Vanity Fair".

U poslednjih nekoliko godina je verna navijačica Novaka Đokovića i često se fotografisala sa njim na njegovim mečevima ili na otvaranju njegovog restorana u Monaku pre nekoliko godina.

Video: Kakva ekipa u provodu! Biković snimao, Đoković igrao, goreo Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verujem sve što piše u novinama

    28. januar 2021 | 23:44

    Može da prodje i kao 56.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA