Ćerka Toma Kruza, koju glumac godinama odbija da vidi, za mesec dana 2 puta skoro identično obučena

Suri Kruz polako postaje tinejdžerska ikona stila, pišu mnogi modni kritičari i fanovi na društvenim mrežama

  • 6
Kejti Holms, Toma Kruz

Kejti Holms i Tom Kruz; Foto: Profimedia

Ćerka holivudskih glumaca Toma Kruza (58) i Kejti Holms, Suri Kruz (14) je uslikana na ulicama Njujorka u dve skoro identične odevne kombinacije za manje od mesec dana. 

Naime, Suri Kruz je nova modna ikona, tvrde obožavatelji, ali se ipak ne opterećuje čestim menjanjem odeće.

Ona je uslikana 31. decembra 2020. godine dok je išla u šoping po Menhetnu, a sada je skoro mesec dana kasnije viđena kako odlazi po hranu za poneti u skoro istoj odeći.

Za dan dočeka Nove godine mlada devojka je obukla svetloplavu jaknu, teksas farmerke i bež "UGG" čizme, dok je na glavi nosila crnu kapu, a na licu belu zaštitnu masku. Tom prilikom kosu je pustila niz ramena, a papirnu kesu je sve vreme nosila u ruci.

Suri je nedavno ponovo uslikana u pomenutoj jakni i čizmama, a ovog puta je promenila samo pantalone - obukla je crne. Ona je takođe nosila belu zaštitnu masku na licu, ali je za razliku od prošlog puta vezala kosu u rep.

Samo dan nakon dočeka Nove 2021. godine, Suri je uslikana sa svojom majkom Kejti Holms i tom prilikom je nosila iste braon "UGG" čizme, pa fanovi komentarišu da je Suri izrasla u veoma lepu devojčicu, koja se očigledno ne opterećuje modnim trendovima i kupovinom preskupe odeće i da je upravo zbog toga jedinstvena i modna ikona u najavi.

Takođe, dodali su da je ista majka Kejti i da je od nje nasledila dobar ukus za oblačenje.

Podsetimo, od 2012. godine Suri Kruz nije ni u kakvom kontaktu sa svojim ocem Tomom Kruzom. Iako je Tom imao pravo da ćerku viđa 10 dana mesečno, on to nije želeo da uradi jer po pravilima vere, budući da Suri ne pripada sajentološkoj crkvi, ni Tom ne bi trebalo da se viđa sa njom

Tomova opsednutost sajentologijom koštala ga je dva braka - prvog sa Nikol Kidman i drugog sa Kejti Holms, a zbog sajentologije je žrtvovao i odnos sa ćerkom.

Glumac je navodno sve vreme svojoj ćerki slao pisma, koja je njena majka Kejti skrivala od nje i želela da ih pokaže kada devojčica još malo poraste, ali u izmenjenoj verziji, po savetu advokata.

Procurila je vest da je Suri nedavno pronašla pisma pisma svog oca kod Kejtinih roditelja u kući u Ohaju. Suri je, dok je čitala pisma, sve vreme plakala, a sada je ponovo u kontaktu sa ocem nakon tolikih godina.

- Video je koliko je odrasla i to je sve promenilo. Tom je žrtvovao najvažnije stvari u svem životu zbog sajentologije i ako bi je se ikada odrekao to bi bilo zbog njegove ćerke - tvrdi izvor blizak Tomu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dikudis

    27. januar 2021 | 15:24

    Pa sta treba da radi,da obuce jednom i da posle baci odecu.Ljudi nemaju hleba da jedu,a oni pisu o tome da je devojcica od 14 godina bila isto obucena dva puta za mesec dana,da nije zalosno, bilo bi smesno.

  • 123

    27. januar 2021 | 16:32

    Auuuu strasno, zato ja spalim odeću kad je jednom obučem da mi se ovo ne bi desilo.

  • Bajka

    27. januar 2021 | 17:50

    Moja završi fakultet u jednim čizmama i jednom jaknom a li tata joj je pošten radnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA