≫ 

Sin slavne glumice je isti majka, a Britanci tvrde da je njihov odnos "neprimeren" i veoma čudan

- S obzirom da sam ja samohrana majka, a on moje jedino dete, logično je da provodimo mnogo vremena zajedno i da nam je prijatno kada smo u društvu jedno drugog - rekla je Elizabet Harli koja je naglasila da je Damjan njena srodna duša

  • 4
Elizabet Harli

Elizabet i Damjan Harli; Printskin/Instagram/lizhurley

Damjan Harli (18) je sin engleske glumice i bivše manekenke Elizabet Harli (55), a obožavatelji kažu da više izgleda kao prelepa žena nego kao muškarac. 

Nedavno je proslavio 18. rođendan u društvu majke.

- Izolacija je drastično promenila moje planove za poslednje veče moje maloletnosti - napisao je Damijan na Instagramu, koji sa majkom provodi dane na njihovom imanju.

On je upravo u njenom društvu i dočekao punoletstvo, u kućnoj atmosferi uz balone, alkohol i večeru, a sudeći po snimcima zabave im nije nedostajalo.

Slavna 54-godišnjakinja sinu je rođendan čestitala serijom fotografija, poručivši mu da je svetlo njenog života. Liz je Damjana dobila 2002. godine sa milijarderom Stivom Bingom, koji je izvršio samoubistvo prošle godine zbog depresije, a Damjan nosi majčino prezime.

Inače, ovaj mladić neopisivo podseća na majku - on je muška verzije nje, a to dodatno potencira time što je pustio kosu, neretko se fotografiše u istim pozama poput nje i u sličnoj odeći.

Manekenka i njen sin su vrlo prisni, a britanska javnost je u više navrata njihov odnos nazvala "neprimerenim" i "bizarnim". Čak je i poznati britanski novinar Imon Holms okarakterisao u svojoj emisiji ovaj odnos kao "veoma čudan".

- S obzirom da sam ja samohrana majka, a on moje jedino dete, logično je da provodimo mnogo vremena zajedno i da nam je prijatno kada smo u društvu jedno drugog - rekla je ona svojevremeno i dodala da je Damjan njena srodna duša.

Podsetimo, filmski producent i bivši partner britanske lepotice je izvršio samoubistvo u 55. godini u Los Anđelesu. On je rođen 31. marta 1965. godine, a umro je 22. juna 2020. godine. Skočio je sa 27. sprata zgrade, a iza sebe je ostavio dvoje dece.

Lepa glumica se tada oglasila na društvenoj mreži Instagram, objavila je album zajedničkih fotografija i napisala:

- Tužna sam zbog uverenja da moj bivši Stiv više nije sa nama. To je užasan kraj života - rekla je tada Liz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    28. januar 2021 | 08:59

    Da ima majčine crte lice je razumljivo. Ali da izgleda kao žensko... 🙄

  • Le

    28. januar 2021 | 11:53

    Meni je i on jeziv i njihov odnos je jeziv. A i njena izjava da je on njena srodna duša mi je jeziva.

  • Baba

    28. januar 2021 | 23:51

    Gej

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA