≫ 

Da li je ikome pogled stigao do talasa? Hrvatska pevačica objasnila kako se jednom fotkom pravi šou

- Opustite se i otvorite um - poručila je Lidija u opisu fotografije na kojoj joj je dekolte u prvom planu

  • 2
LIDIJA BAČIĆ LILLE Lidija Bačić; Foto: Instagram/lidijabacic_lile

Hrvatska pevačica Lidija Bačić (35) je uzela predah od snimanja i otišla na zasluženi odmor, a kada je objavila fotografiju iz hotela, fanovi su "poludeli" zbog njenog dobrog izgleda.

Naime, lepa pevačica je otkrila da je odsela u jednom hotelu u Splitu. Fotografijom iz sobe razveselila je svoje obožavatelje i izazvala lavinu komentara.

Lidija svoje verne obožavatelje na društvenim mrežama ne prestaje da iznenađuje golišavim fotografijama. Podelila je fotografije sa snimanja za kalendar 2021.godine, a komplimenata nije nedostajalo. Nakon što je završila sa snimanjem, fotografisala se u sobi, kada je legla da odmori.

Pevačica je otkrila kako je u Splitu, a pozirala je u hotelskoj sobi na krevetu i gledala kroz prozor. Pažnju je privukao impresivni pogled, no nekima je ipak svu pažnju ukrala ipak sama Lidija i njen atraktivni izgled. Komplimenti ispod fotografije ponovo su "pljuštali".

Opustite se i otvorite um - poručila je Lidija u opisu fotografije.

Na ovoj objavi je prikupila više od 13.600 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 318.000 obožavatelja.

"Prelepo, neodoljivo za nas smrtnike", "Prelep pogled, mislim na tebe, a ni more nije loše", Baš lep pogled, uživaj Lido", "Kakav pogled otvara oči širom haha", "Mmm te grudi", bili su samo neki od komentara ispod objave koju možete videti u galeriji u tekstu.

Video: Lidija će vam pokazati grudi i naučiti vas triku: Kako brzo presvući majicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA