≫ 

Udala se 6. put! Pamela rekla "da" telohranitelju, fotografije sa venčanja po kiši su nestvarne

Bivša Plejboj zečica se udala 6. put i to za telohranitelja s kojim se zbližila u karantinu

  • 4
Pamela Anderson, Dzon Piters

Pamela Anderson; Foto: Profimedia

Kanadsko-američka glumica Pamela Anderson (53) je šesti put stala na "ludi kamen", a iznenadiće vas njen novi izbor partnera.

Naime, zvezda serije "Čuvari plaže" se zaljubila u svog telohranitelja tokom karantina, a par je stao pred oltar na Badnje veče 2020. godine, a fotografije sa ceremonije možete pogledati OVDE.

Samo godinu dana nakon što je okončala brak koji je trajao 12 dana, Pamela Anderson je ponovo stala na ludi kamen. Objavila je da se udala za svog telohranitelja Dena Hajhursta.

Bivšoj Plejbojevoj zečici je ovo šesti brak, a u svog telohranitelja se zaljubila tokom karantina. Anderson i Den su se venčali na Badnje veče, a istakli su da su zaljubljeni kao tinejdžeri.

- Upravo sam tamo gde treba da budem, u naručju muškarca koji me voli - rekla je Pamela za strane medije.

Svečanu ceremoniju par je organizirao u Kanadi, gde je Pamela rođena. Istakla je kako je venčanje bilo tradicionalno i da nisu imali previše gostiju zbog pandemije korona virusa.

Pamela je zablistala u beloj venčanici u "vintidž" stilu koja je naglasila njene bujne obline, a oboje su bili veoma srećni.  Den je nosio košulju i crne pantalone, a tokom fotografisanja počela je kiša, pa je cela scena izgledala još više "filmično". 

Pre godinu dana Pamela se udala za Džona Pitersa, a u braku su proveli samo 12 dana. Prvi put se udala za Tomija Lija s kojim ima dva sina. Nakon njega bila je u braku s Kidom Rokom, a zatim i sa Rikom Salomonom, za kog se udala dva puta.

Nedavno je negirala tvrdnje o braku sa Pitersom:

- Pamela Anderson nikada nije zakonski udata za Džona Pitersa (dugogodišnjeg porodičnog prijatelja). Nema ljutnje - nema braka, nema razvoda... samo bizaran pozorišni ručak. Pamela ima dobar smisao za humor - rekla je tada.

Video: Nije samo Pamela kraljica kratkotrajnih brakova. Na listi se našao i jedan slavni glumac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA