Verovali ili ne, ovo je Demi Mur: Šta se desilo sa licem slavne lepotice?

Slavna glumicaje prošetala modnom pistom u Parizu, a svi kažu da je nešto promenila na licu

  • 8
Demi Mur Demi Mur; Foto: Profimedia

Američka glumica Demi Mur (58) je bila jedan od modela na "Fendi" reviji u Parizu, a fanovi kažu da je tom prilikom izgledala zaista neprepoznatljivo.

Naime, lepa glumica je u Francusku stigla pre nekoliko dana u društvu ćerke Skaut Vilis kako bi pratila nedelju mode u Parizu, a na jednoj od revija je i sama prošetala.

Demi je na modnoj pisti nosila crnu satensku bluzu i dugačku suknju koja je jasno ocrtavala njenu vitku figuru. Odevna kombinacija naglasila je i njen dekolte, no sa njenim licem nešto nije bilo u redu, kažu fanovi.

Nakon revije se više govori o njenom licu nego o njenom manekenskom umeću, jer mnogi nisu uopšte prepoznali o kome se radi, pa su odmah krenula šuškanja da se podvrgla plastičnim operacijama.

Njene jagodice na licu izgledaju potpuno drugačije nego inače, a mnogi kažu da ne veruju da je to rezultat loše šminke, već upravo plastične operacije. Takođe, njena brada deluje znatno veća i šira nego inače.

"Da nisam videla naslov, ne bih ni prepoznala Demi", "Lice joj ne izgleda normalno, ne znam da li se radi o šminki ili plastičnoj operaciji", "Demi je bila na plastičnoj operaciji", "Bila je tako predivna, a sada se potpuno promenila", samo su neki od komentara na Tviteru.

58-godišnjoj Demi ovo nije prvi put da se oprobala u manekenskim vodama. Nedavno je učestvovala na Rijaninoj "Savage x Fenty" reviji.

Osim Demi Mur, ovog puta se na "Fendi" reviji pojavila i Kejt Mos, kao i manekenka Kara Delevinj, a svi pričaju da se Kejtino lice bukvalno "raspada". Fotografije sa revije pogledajte u galeriji u tekstu i procenite šta se dogodilo sa licima poznatih lepotica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mostar

    28. januar 2021 | 12:21

    Ja se izvinjavam ali ona meni nikad nije bila ljepotica😇

  • xxx

    28. januar 2021 | 17:07

    Sta naprave od sebe mili boze,a bila je lepa sa svojim godinama bez icega...

  • Mimmi

    28. januar 2021 | 14:06

    Sta se desilo? Pa generalka 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA