≫ 

Glumica lagala da ima bliznakinju, da bi bila s dva muškarca u isto vreme! Nikad se nije pokajala

- Svemu se može progledati kroz prste kad si mlađi - našalila se glumica koja se proslavila po ulozi Stiflerove mame

  • 1
Jennifer Coolidge Dženifer Kulidž; Foto: Wikipedia/Thibault

Američka glumica Dženifer Kulidž (59) je ostala upamćena po ulozi Stiflerove mame u filmu "Američka pita", a sada je gostovala u emisiji "Kelly Clarkson Show" i priznala šokantne detalje iz svog života.

Naime, ona je otkrila da je kao mlađa bila u vezi s dvojicom muškaraca istovremeno, zbog čega je morala da smisli ubedljivu priču.

Glumica je u ovoj emisiji ispričala da je te muškarce upoznala na Havajima, ali nije mogla da se odluči za jednog, pa je tada izmislila kako ima jednojajčanu bliznakinju, kako bi mogla da izlazi s obojicom.

- Nisam sigurna da bih to sada uradila, ali tada je to bila sjajna odluka – rekla je glumica, koja je s dvojicom muškaraca izlazila istovremeno dve nedelje.

- Svemu se može progledati kroz prste kad si mlađi - našalila se ona.

Osim po ulozi Stiflerove mame, gledaocima je Dženifer poznata po ulozi Sofi Kačinski u seriji "Devojke bez love". Pojavila se i u komediji "Pravna plavuša", kao i u spotu Arijane Grande za pesmu "Thank you, next".

Međutim, ulogu po kojoj je svi prepoznaju u “Američkoj piti” nije dobila slučajno. Glumica se već ranije proslavila kao prvoklasni komičar, a većina holivudskih hitova nije mogla da prođe bez njene uloge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA