≫ 

Bivša manekenka pronađena mrtva pored ceste, upucana 18 puta! Uhapšen kamiondžija

Rebeka je imala rane od metka na glavi, vratu, grudima i rukama, a tokom obdukcije pronađeno je 18 metaka

  • 2
Rebecca Landrith Rebeka Landrit; Printskrin: Youtube/TheCinema Couch

Bivša manekenka Rebeka Landrit (47) je pronađena mrtva pored puta u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, prenose strani mediji.

Rebeka je imala 47 godina. 

U džepu je imala papir s imenom Trejsi Rolins, koji je inače vozač kamiona. Isti muškarac je ubrzo uhapšen i optužen za teško ubistvo i zlostavljanje leša.

Strani mediji pišu da je mrtvozornik rekao da je Rebeka imala rane od metka na glavi, vratu, grudima i rukama, a tokom obdukcije pronađeno je 18 metaka. Policija je pronašla mrlje od krvi i čaure u Rolinsovom kamionu, a on je pokušao da očisti svoje vozilo izbeljivačem.

Uhapšen je tri dana nakon što je pronađeno Rebekino telo, a policija veruje da je manekenka ubijena nekoliko sati pre nego što su je pronašli. Istraga o motivu ubistva je u toku.

Inače, Rebeka je postigla uspeh kao model, a 2014. bila je finalistkinja izbora za Mis Menhetna. Bila je i vrsna violinistkinja. Njen brat Džordž Landrit je za strane medije rekao da poslednjih pet godina nije bila u dobrim odnosima s porodicom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA