Kristina Agilera na bazenu prošetala "novo telo": Ima 15 kg viška, ali kaže da je zadovoljna

- Sada imam mnogo više samopouzdanja i svesna sam sebe. Prevazišla sam mnoge stvari i osećam se odlično - rekla je pevačica nedavno

  • 9
Kristina Agilera, christina aguilera Kristina Agilera; Foto: Profimedia

Američka pevačica Kristina Agilera (40) je uslikana na odmoru u Majamiju gde uživa sa porodicom, a kada se skinula u kupaći kostim, videlo se da je pevačica "nabacila" 15 kilograma u poslednjih nekoliko godina.

Naime, pevačica koja je devedesetih i početkom dvehiljaditih godina bila na vrhuncu karijere i idol mnogih tinejdžerki, sada ne izgleda onako kako je mnogi pamte.

Svoju pevačku karijeru je započela nakon što je u Dizniju proglašena za "glas generacije", a tokom cele karijere su je poredili sa Britni Spirs i nije se znalo koja pevačica je lepša i zgodnija.  No, danas je kod obe znatno drugačija situacija.

Kristina se pre nekoliko godina povukla sa scene kako bi se posvetila majčinstvu i nikada više nije mogla da povrati staru slavu, ali ni mršavi izgled. 

Sada je uslikana na jednom bazenu u Majamiju, gde se već nekoliko dana nalazi sa porodicom. Kristina je uslikana u jednodelnom kupaćem kostimu, a kada se okrenula videla se njena poveća guza, pa fanovi kažu da je "tri puta veća nego pre". 

 Pop zvezda je uslikana dok se igrala sa svojom decom i psom, a kasnije je obukla i beli ogrtač, u kome izgleda kao "polarni medved", kažu fanovi.

- Nikad ne bih volela da se vratim u ono vreme kada sam imala dvadeset godina. Tada sam se osećala tako nesigurno - rekla je Kristina nedavno.

- Sada imam mnogo više samopouzdanja i svesna sam sebe. Prevazišla sam mnoge stvari i osećam se odlično. Zadovoljna sam sa svojim "novim telom" - odgovorila je Kristina na negativne komentare koji je prate u poslednjih 10 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    16. februar 2021 | 13:43

    Pa sto ako ima visak kila? Je li to mozda protivzakonito?

  • Sonja

    16. februar 2021 | 15:15

    Boze, koliko zlih ljudi!! Koliko odvratnih komentara. Ne razumem potrebu da neko izgovori toliko ruznih reci na račun tudjeg izgleda. Kada bi ljudi samo pronasli svrhu SVOG zivota, ovaj svet bi bio mnogo bolje mesto. Amin!

  • 👵🏻

    16. februar 2021 | 13:08

    Kuku lele majčice moja mila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA