Rajan i Blejk donirali milion $ bankama hrane - 3. human gest slavnog para od početka pandemije

Holivudski par je još jednom pokazao da ima veliko srce

  • 0
Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Foto: Profimedia

Glumački par Rajan Rejnolds (44) i Blejk Lajvli (33) donirali su milion dolara bankama hrane, a ovo je njihova druga donacija tokom pandemije korona virusa.

"Feeding America" i "Food Banks Canada" u objavama na društvenim mrežama otkrili su da je slvani par obećao donaciju od 500.000 američkih dolara svakoj organizaciji kao podršku njihovim fondovima u borbi protiv korone.

- Kada je bio prvi talas kovida 19, početkom 2020. godine, Rajan i Blejk velikodušno su donirali 500.000 dolara američkoj organizaciji "Feeding America" i "Food Banks Canada" pomažući u pokretanju naših kovid fondova. To je bio čin koji je inspirisao toliko Kanađana da doniraju svojim lokalnim bankama hrane i pokažu podršku susedima tokom ovih kritičnih vremena - piše na stranici organizacije.

- Iskreno se zahvaljujemo, i zahvaljujemo još jednom Rajanu i Blejk što su obećali donaciju od još 500 000 američkih dolara kao podršku našim kovid fondovima. I dalje ste, ne samo naši, omiljeni Kanađani, već i naš omiljeni superheroj (izvinite, Hju Džekmen) - napsiali su na stranici.

Podsetimo, Rajan i Blejk poznati su kao veliki humanitarci koji uvek misile na one ugrožene, te su u martru 2020. godine, na početku pandemije korona virusa, pomenutim organizacijama donirali po 500.0000 dolara.

Nakon toga, početkom aprila 2020. godine Blejk i Rajan su pomogli u borbi sa koronom, tada su 400.000 dolara donirali bolnicama u Njujorku, kako bi pomogli da se nabavi zaštitna oprema koja je tada bila potrebna doktorima u bolnicama.

Inače, Rajan je u 2020. godini za Netfliksove filmove "Six Underground" i "Red Notice" dobio više od 20 miliona dolara. U julu prošle godine je ovaj striming servis najavio treći film sa Rejnoldsom u glavnoj ulozi za koji će verovatno dobiti nekoliko destina miliona dolara. Procena je da je Rajan tokom prethodne godine "teži" za 71,5 miliona dolara.

Nije čudno što Rajn i Blejk važe za omiljeni par u Holivudu, kad pored zavidne glumačke karijere i skladnog privatnog života, imaju ogromno srce i misle da one kojima je pomoć potrebna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA