≫ 

Kortni Kardašijan potvrdila vezu sa bubnjarom, a fanovi su surovi: "Lepši je tvoj manikir od njega!"

Slavna Kardašijanka je objavila fotografiju na kojoj se drži za ruke sa Travisom Barkerom i tako je ozvaničila svoju novu vezu pred fanovima

  • 2
Kortni Kardašijan Kortni Kardašijan; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (41) je potvrdila svoju vezu sa bubnjarem Travisom Barkerom (45) na društvenim mrežama.

Naime, slavna Kardašijanka je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se drži za ruke sa Barkerom i tako je ozvaničila svoju vezu pred milionima fanovima.

Najstarija sestra Kardašijan ovom prilikom nije tagovala poznatog bubnjara, ali su obožavatelji prepoznali Travisove tetovaže.

Pored lepih komentara, ima i onih surovih i nepristojnih.

"Lepši je tvoj manikir od njega!", "Šta će tebi neko kao on?", "Pogledaj se, devojko", "Ne idete zajedno, nikako, ne znam šta si videla u njemu", samo su neki od komentara.

No, da je veza već ozbiljna, dokazali su i kada su objavili iste fotografiije ispred kamina za Dan zaljubljenih.

Kortni i Barker su dugogodišnji prijatelji, a u januaru ove godine je prvi put počelo da se šuška o njihovoj vezi.

Novopečeni ljubavni par je pre nekoliko nedelja otišao u Palm Springs u Kaliforniji, gde njena majka Kris Džener ima kuću (65).

Oboje su tada na Instagramu podelili fotografije luksuzne rezidencije koja ima veliko dvorište s bazenom i gde poznate sestre često odlaze na vikend kako bi se odmorile od obaveza u Los Anđelesu.

- Zajedno su u Palm Springsu, izlaze oko mesec-dva dana. Dugo su bili prijatelji, ali postalo je romantično. Trevisu se ona sviđa već neko vreme - rekao je nedavno izvor blizak rijaliti-zvezdi za magazin "People".

Podsetimo, Kortni je pre Travisa bila u vezi sa Skotom Disikom (37) od 2006. do 2015. godine i imaju troje dece - sina Mejsona (11) i ćerke Rejn (6) i Penelopi (8).

Travis iza sebe ima dva propala braka. Sa Šanaom Moakler (45) bio je u braku od 2004. do 2008., a dobili su dvoje zajedničke dece, sina Landona (17) i ćerku Alabamu (15). Pre nje se oženio za Melisu Kenedi, no ljubav je brzo pukla.

Po pričama izvora novi par je veoma zaljubljen, a koliko će golupčići ostati u vezi ostaje nam da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    17. februar 2021 | 10:53

    Njima je porodicno bitan big coock ,sve ostalo je manje važno...Čudi me da i ona nije sa crncem posto su poznate da obožavaju big size!

  • Max

    17. februar 2021 | 12:56

    Mora da poseduje ogromnu harizmu, kada je uspeo sa bilo kim uopste da se smuva,a sa ovakvim izgledom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA