Posle 12 godina otkriven pravi razlog zbog kog je Britni Spirs obrijala glavu i pretužan je

- Najtužniji u celoj priči je bio njen izraz lica kada je shvatila šta je učinila - rekla je frizerka u čijem salonu je Britni Spris obrijala sebi glavu, a sad je otkriven pravi razlog zbog čega je to učinila

  • 1
Britney Spears Britni Spirs; Foto: Profimedia

Dokumentarni film "New York Timesa" pod nazivom "Framing Britney Spears" se bavi karijerom i medijskim tretmanom"pop princeze" Britni Spirs (39) koja se već godinama bori za promenu staratelja, a kao jedan od glavnih negativaca pojavljuju se njen otac i pevač Džastin Timberlejk (40). 

No, sada je otkriveno zbog čega se popularna pevačica slomila pod teretom slave i zašto je doživela veoma javni nervni slom 2007. godine kada je sama sebi obrijala kosu.

Naime, to je bio jedan od najšokantnijih trenutaka njene karijere, o kom još uvek ne prestaje da se priča, a razlog zbog kog je to uradila od javnosti se krio čak 12 godina.

Britni se 2007. godine nenajavljeno pojavila pred kućom svog bivšeg supruga Kevina Federlajna i htela je da vidi svoje sinove Šona i Džejdena. Nakon što joj Kevin to nije dopustio, uputila se do najbližeg frizerskog salona i zamolila frizerku da joj pred više od 70 okupljenih paparaca obrije glavu.

Frizerka je pokušala da je odgovori od te ideje, no čim joj je okrenula leđa, Britni je uzela makaze i sama sebi obrijala glavu.

- Imala je dvojicu telohranitelja koji je trebalo da paze da je paparaci ne fotografišu, ali jedan od njih je stalno podizao roletne - rekla je frizerka u dokumentarcu "Britney Spears - Breaking Point" 2019. godine.

- Najtužniji u celoj priči je bio njen izraz lica kada je shvatila šta je učinila - rekla je ona. 

Inače, film priča priču o usponu pevačice, privatnom i ljubavnom životu. Prema dokumentarcu, Britni odbija da nastupa sve dok njen otac ima starateljstvo nad njom, koji je na funkciji njenog staratelja od 2008. godine.

Njen otac upravlja celom njenom imovinom i u njeno ime donosi sve privatne i poslovne odluke zbog njene kratke psihijatrijske hospitalizacije iz 2008. godine.

Pre nekoliko godina društvenim mrežama je počeo da se širi #FreeBritney pokret iza kog stoje njeni obožavatelji i koji se bore da se Britni "oslobodi" svog oca.

S druge strane, kao jedan od negativaca u dokumentarnom filmu pojavljuje se i njen bivši dečko Džastin Timberlejk. U dokumentarcu se spominje i njen raskid s Timberlejkom nakon kog je on zapravo postao zvezda. Tačnije, njeni fanovi tvrde, nakon samo jedne pesme.

Džastin je 2002. godine izbacio hit "Cry Me a River", pesmu za koju su svi zaključili da govori o tome kako je Britni prevarila Džastina. Glumica u spotu veoma je ličila na Britni.

- On je taj spot iskoristio kao oružje da bi nju optužio za propast njihove veze - rekli su fanovi, a zatim se Džastin javno izvinio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Droga

    17. februar 2021 | 19:53

    Pisalo je da je u vreme imala problem sa drogom tako da su trebali da joj uzmu uzorak kose da bi dokazali da se drogirala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA