Kim Kardašijan u topiću pokazala rezultat veganske ishrane: Evo šta je "napravila" od svog tela

- Zvanično sam ubedila još tri člana porodice da se hrane samo biljkama. Veganstvo je način života - rekla je Kim Kardašijan koja je odnedavno veganka

  • 5
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (40) je objavila tri slične fotografije na kojima izgleda prezgodno, a onda je opisom objave najavila da je postala veganka.

Naime, Kim je objavila fotografije u beloj košulji čudnog kroja i bež pantalonama, a onda je napisala:

- Vege ishrana čini da telo izgleda dobro - napisala je slavna Kim i prikupila 2,3 miliona lajkova.

"Slažem se", "Haha brojne operacije čine tvoje telo da izgleda dobro", "Gde su joj grudi, sa strane kao da ih nema uopšte?", "Ovo je njena dvojnica jer Kim nije toliko mršava i ima veće grudi", "Izgledaš savršeno kao i uvek", glasili su komentari njenih pratilaca, kojih na pomenutoj platformi ima 205 miliona.

Zvezda je krajem januara ove godine izjavila da se 30 dana hrani isključivo biljkama i da joj se pridružuju i ostali članovi porodice.

- Zvanično sam ubedila još tri člana porodice da se hrane samo biljkama. Veganstvo je način života - rekla je nedavno Kim Kardašijan, koja je nekada bila poznata kao velika ljubiteljka mesa u ishrani, pa je često jela burgere, bifteke i pizze.

- Da li je ona zaista toliko smršala pa su joj "spale" grudi? - upitala je jedna obožavateljka, dok drugi fanovi tvrde da je kroj košulje ipak zaslužan za manji izgled grudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    19. februar 2021 | 18:54

    Kimmmmmmmm,legendoooooo

  • Johan

    20. februar 2021 | 06:21

    Svi mi dobro znamo sta je ona ali razvaljene kukove nemoze da promeni

  • iem

    20. februar 2021 | 22:18

    Najbolji način ishrane je uravnotežena ishrana. Mi ljudi smo stvoreni da jedemo i biljnu i životinjsku hranu. Vratite se prirodi, napravite ravnotežu. Ne izmišljajte gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA