≫ 

Kloi Kardašijan se verila sa bivšim koji ju je prevario u 9. mesecu trudnoće: Dijamant bode oči

Kloi je rešila da ostavi sve iza sebe i Tristanu da drugu šansu, ali po ko zna koji put

  • 0
khloe kardashian tristan Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan (36) i košarkaš Tristan Tompson (29) verili su se, uprkos skandalima u prošlosti, kao i javnoj prevari košarkaša.

Da se verila sa Tristanom Kloi je potvrdila na Instagramu gde je uz fotografiju na kojoj reklamira cipele pokazala skupoceni dijamantski prsten koji bukvalno bode oči.

- Jesu li se? - u komentarima pitala ju je spisateljica Morgan Stjuart, a Kloi je zatim potvrdila da se verila i odgovorila: "Da, jesu".

Iako su njihovu vezu obeležili brojni skandali, očigledno su rešili da sve ostave iza sebe i svojoj ljubavi daju drugu šansu, po ko zna koju put, te su se sada verili.

Podsetimo, Tristan je uslikan kako ljubi drugu devojku u periodu kada je Kloi bila u devetom mesecu trudnoće. Ona mu je to oprostila, ali se nakon toga ponovo našla u centru skandala kada ju je košarkaš prevario sa Džordan Vuds, prijateljicom njene sestre Kajli Džener.

Oni su tada raskinuli, ali su zajedno učestvovali u odgajanju ćerkice Tru (2), međutim, pre par meseci oni su obnovili svoju romansu, a strani mediji pišu da su se upravo zbog ćerke zbližili.

Kako su nedavno mnogi osudili Kloi što se pomirila sa bivšim koji ju je više puta prevario, Kardašijnka je svima dala do znanja da ne mari za tuđe mišljenje.

- Ono što mnogi zaboravljaju je da mi imamo dete i da se to nikada neće promeniti. Naša ćerka nam je prioritet i tako se ponašamo - poručila je Kloi ranije, nakon negativnih komentara.

Video: Saznala je da je otac njene ćerke vara dok je bila u porođajnoj sali: Šta sada čeka Kloi Kardašijan?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA