≫ 

Kim Kardašijan će razvod od Kanjea Vesta prikazati kroz dva rijalitija

Podorica Kardašijan snimila je poslednju seszonu rijalitija, ali Kim ipak nastavlja sama

  • 0
Kim Kardashian Kim i Kanje; Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan podnela je papire za razvod braka od repera Kanjea Vesta, a proces razvoda i kako je do njega došlo prikazaće u dva rijaliti programa, piše Mirror.

Kim je već snimila dvadesetu, ujedno i poslednju sezonu rijaliti šoua "U korak sa Kardašijanovima", koji se snimao u periodu kada su se pojavile glasine o razvodu, a te epizode biće emitovene u martu ove godine.

U poslednjoj sezoni porodičnog rijalitija biće prikazan period od poslednjih devet meseci braka Karadašijanke i Kanjea. Međutim, neki izvor tvrde da se Kim neće često pojaviljivati u poslednjoj sezoni "U korak sa Kardašijanovima".

Kako je njena porodica prekinula sradnju sa televizijom "E!", novi rijalitiji u kojima će biti prikazan razvod Kim i Knajea emitovaće se na Disney kanalu, na Hulu televizijskoj mreži.

Detalji tog programa još uviek nisu potvrđeni, ali je prilikom najavljivanja novog partnerstva, direktorka Walt Disney televizije Dana Vladen istakla da je preferira rijalitije bez scenarija.

Podsetimo, Kim je podnela dokumenta za razvod braka preko svoje advokatice Laure Vaser, ali tačan datum razvoda nije poznat. Navodno ni Kim ni Kanje neće osporiti predbračni ugovor koji su potpisali, te će se sporazumno razvesti.

Kanjeov bipolarni poremećaj i mentalno stanje neće uticati na starateljsvo nad njihovo četvoro dece, ćerki Nort (7) i Čikago (3), te sinova Sejnta (5) i Psalma (1), a Kardašijanka je već navodno tražila zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad decom.

Iako su odluku doneli zajedno, za dobrobit dvoje proodice, Kanje teško podnosi činjenucu da je razvod neminovan i zbog svega što se dešava je tužan i unemiren. Njegova, uskoro, bivša supruga ne želi da ga odvoji od dece, te mu je i rekla da može da ih viđa kad god poželi.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA