≫ 

Toples fotke jedne od najtraženijih manekenki na svetu "preplavile" svetske medije

Zgodna Vini Harlou je malo toga ostavila mašti dok se masirala i ujedno snimala novu reklamu

  • 0
Winnie Harlow Vini Harlou; Foto: Profimedia

Kanadska manekenka Vini Harlou (26) je uslikana u Tulumu u Meksiku na jednom fotografisanju, gde je pozirala na krevetu za masažu, a u jednom trenutku je pokazala više nego što je želela.

Naime, lepu manekenku paparaci prate gde god da se nalazi, a tokom poslednjeg fotografisanja dok se presvlačila, uslikali su je u toplesu.

Zgodna Vini je malo toga ostavila mašti dok se masirala i ujedno snimala novu reklamu. Ona je leđa i guzu pokrila peškirom, dok je rukama sakrila grudi dok je ležala na krevetu za masažu.

Manekenka je pozirala bez šminke, dok je kosu pustila niz leđa, pa fanovi kažu da je prelepa svakako i da nije ni čudo što je 2018. godine prošetala na "Victoria's secret" reviji.

"Prezgodna", "Lepa i sa i bez šminke", "Previše je forsiraju", "Jako zanimljiva", bili su komentari fanova nakon novih slika iz Meksika.

Uprkos što boluje od poremećaja pigmentaticije kože ili vilitiga, kanadska manekenka je veoma uspešna u svom poslu. Ona je rođena 1994. godine u Torontu i poreklom je sa Jamajke.

Kada je imala 4 godine, njoj je dijagnostifikovan vilitigo. Zbog ovog oboljenja kože nju su u školi vređali i nazivali su je "zebrom", "kravom" i mnogim drugim pogrdnim imenima. Upravo zbog verbalnog uznemiravanja od strane vršnjaka, Vini je često morala da menja škole, čak je planirala i da se ubije.

Međutim, njen život se preko noći promenio. Naravno, na bolje. Naime, Vini je 2014. godine na Instagramu otkrila čuvena manekenka Tajra Benks. Harlou je učestovala u emisiji "America's Next Top Model" i bila je prva Kanađanka koja je ušla među 14 finalistkinja ovog takmičenja

Nakon toga, njena karijera je išla uzlaznom putanju. Sarađivala je sa mnogim brendovima a sada je jedna od najcenjenijih svetskih manekenki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA