Krisi Tajgen u topiću koji izgleda kao da će svakog momenta da sklizne: "Opet izgleda vrhunski!"

"Prelep par", "Vau Krisi je opet tako zgodna", "Smršala je ponovo, opet izgleda vrhunski", "Džon je pravi šmeker", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija slavnog para

  • 1
Chrissy Teigen, John Legend, Krisi Tajgen, Džon Ledžend Krisi Tajgen i Džon Ledžend; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka Krisi Tajgen (35) i njen suprug i muzičar Džon Ledžend (42) su uslikani na ručku u jednom poznatom restoranu u hotelu "Bel Air", a tom prilikom slavni par je izgeldao veoma stilizovano.

Naime, slavni par je nedavno doživeo porodičnu tragediju kada je Krisi imala spontani pobačaj, ali čini se da su tužni dani iza njih i da se polako oporavljaju od gubitka.

Pre nekoliko meseci je umro njihov nerođeni sin, kome su želeli da daju ime Džek, a Krisi nije krila koliko je patila i koje sve promene su se dešavale na njenom telu posle pobačaja, no danas bivša manekenka izgleda mnogo bolje.

Ona je ovom prilikom uslikana u sivom topiću, plavim farmerkama i žutom džemperu, dok je u ruci nosila žutu tašnu. Obula je providne sandale, a čini se da nije nosila brushalter, jer su joj grudi prirodno "padale".

Nosila je bež zaštitnu masku na licu i kosu je podigla u visoku punđu, a ceo izgled je upotpunila sa nekoliko srebrnih ogrlica oko vrata.

S druge strane, Džon je nosio šarenu košulju sa zvezdicama i crne pantalone, a obuo je crne patike. Na licu je takođe nosio zaštitnu masku kako bi se sačuvao od korona virusa, crne naočare za sunce, a u ruci je nosio veliki štos američkih dolara.

"Prelep par", "Vau Krisi je opet tako zgodna", "Smršala je ponovo", "Džon je pravi šmeker", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija koje možete pogledati u našoj galeriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA