≫ 

Slavna glumica za 47 godina nije imala nijednu korekciju na licu, a razlog će vas ostaviti u čudu

Zvezda brojnih ljubavnih komedija Dru Barimor je 22. februara ove godine proslavila 47. rođendan, a istog dana je uslikana od strane njujorških paparaca

  • 0
Dru Barimor Dru Barimor; Foto: AP/Tanjug

Američka glumica i producentkinja Dru Barimor (46) je uslikana dok je ulazila u stan u Njujorku za svoj 47. rođendan, a tom prilikom je bila veoma stilizovana.

Naime, popularna glumica je 22. februara ove godine proslavila 47. rođendan i nije poznato da li je organizovala manje slavlje povodom dana svog rođenja, s obzirom da su zbog korona virusa aktuelna brojna ograničenja, kako u SAD-u, tako i širom sveta.

Majka dvoje dece, koja od prošle godine vodi emisiju "The Drew Barrymore Show", je uslikana u širokom bež kaputu ispod kog je nosila košulju i suknju, a tom prilikom je obula crne kožne čizme sa visokom štiklom.

Nije poznato da li je glumica čekala nekoga, uglavnom ona je stajala nekoliko minuta na ulici pre nego što je ušla u svoj apartman.

Podsetimo, ona je nedavno u svojoj emsiji govorila o tome da ne želi nikada da "ide pod nož".

Naime, Dru je rekla da joj je lice veoma važno, ali naglasila je da nema nameru da održava mladolik izgled po svaku cenu. Botoks, fejslifting i slične kozmetičke tretmane izbegava u širokom luku, a kad su estetske operacije u pitanju, odlučna je da neće iči "pod nož".

- Nikad nisam dirala lice i nadam se da će tako ostati. Ali nikad ne reci nikad – rekla je Dru tada.

- Nikad nisam probala heroin, niti plastičnu hirurgiju jer imam jako zavisničku narav. Imam osećaj da su te dve stvari klizav teren. Mislim da bih, kad bi probala bilo šta od toga, uskoro završila mrtva – zaključila je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA