≫ 

Kendal Džener u kućnoj pozi u kojoj je njena starija sestra "mama"

Kendal, koju u poslednje vreme fanovi nazivaju "najlepšom i najzgodnijom" sestrom iz klana Kardašijan - Džener, se sada fotografisala u jednoj od omiljenih poza njene sestre Kim

  • 0
Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendal Džener, Kim Kardašijan, Kajli Džener Kendal, Kim i Kajli; Foto: Profimedia/INFphoto.com/INSTAR Images

Američka manekenka i Viktorijin anđeo Kendal Džener (25) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a fanovi kažu da svojim pozama korpira stariju sestru Kim Kardašijan (40).

Naime, slavna manekenka je kleknula na pod i pozirala ispred ogledala u šarenom bikiniju, a tom prilikom je istakla sve svoje atribute - bujne grudi, uzak struk i zanosne bokove.

Kendal, koju u poslednje vreme fanovi nazivaju "najlepšom i najzgodnijom" sestrom iz klana Kardašijan - Džener, se sada fotografisala u jednoj od omiljenih poza njene sestre Kim, koja je svojim rijaliti šouom i porno snimkom proslavila celu porodicu.

"Kopira Kim", "Haha nikad nećeš biti kao ona", "Ljudi, Kendal je lepša sto puta", "Najzgodnija od svih Kardašijan-Džener sestara", glasili su komentari fanova nakon nove objave.

Podsetimo, jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i zvezda koja se proslavila u rijalitiju "Keeping Up With The Kardashians" je nedavno na društvenim mrežama potvrdila svoju vezu sa NBA zvezdom Devinom Bukerom (24).

Već neko vreme se šuškalo da su u vezi, a Kendal je te tračeve nekoliko puta "podgrevala", no istina je nedavno izašla na videlo i njihovi obožavatelji su presrećni.

Kendal je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju s Devinom, a pored nje stavila emotikon srca. Košarkaš je takođe objavio video snimak s Kendal, na kom se ona igra s psom i njihovu zajedničku fotografiju s piknika.

- Ni sa jedne strane nema nekih velikih očekivanja ili ludih obaveza - rekao je izvor blizak njima, ali potvrđuje da je novopečeni par presrećan.

Pre Devina, Kendal je bila u vezi sa Benom Simonsom, Džordanom Klarksonom i Blejkom Grifinom.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA