≫ 

Robi Vilijams prodaje dvorac i kupuje novu vilu: Njegov sin se plaši da boravi u svojoj sobi

Dvorac ima pistu za helihopter, teniske terene, saunu, bazene, kućnu teretanu, kućni bioskop...

  • 1
Robi Vilijams sa ženom

Robi Vilijams sa ženom; Foto: Profimedia/Backgrid UK

Pevač Robi Vilijams (47) prodaje svoj dvorac i kupuje novu vilu, a jedan od razloga zašto Vilijams prodaje dvorac iz 17. veka je njegov sin.

Robijev dvorac ima čak i pistu za helihopter, a strani mediji pišu da se pevač nada se da će luksuznu nekretninu prodati za 29 miliona evra.

Vilijams planira da kupi vilu na obali Ženevskog jezera čija je cena oko 9,3 milina evra. Naime, on je dolučio da dvorac koji je kupio pre 13 godina proda, jer se njegov sin Tedi požalio da se plaši da spava u svojoj sobi.

- To me muči. Tedi mi je rekao da ga njegova soba plaši i da ne voli tu kuću. I mene je strah. Ako postoji velika tuga, bol ili tragedija, mislim da se ona može upiti u zidove i tamo ostaviti emocije koje ostaju jako, jako dugo - rekao je pevač.

Robijeva vila osim piste za helihopter poseduje teniske terene, saunu, bazene, kućnu teretanu, kućni bioskop... Međutim, pevač se tamo ne oseća "kao kod kuće".

- Robi je bio u drugoj fazi svog života kad je kupio kuću. Činilo se kao idealno skrovište u engleskom selu, ali tamo se nikad nije osećao kao kod kuće. Sada planira da kupi kuću u Švicarskoj. Porodica se tamo preselila prošlog leta i iznajmljivala kuću šest meseci kako bi bili sigurni da tamo žele da ostanu - rekao je izvor.

Video: Kejti Peri se trudna i izolovana bori i sa depresijom

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA