Kardi Bi zbog maltretiranja u školi operisala grudi i zadnjicu: "U Bronksu se sve vrti oko toga..."

- Bila sam sama sebi ružna - objasnila je Kardi Bi zbog čega se podvrgla estetskim operacijama

  • 0
Kardi Bi Kardi Bi; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica i reperka Kardi Bi (28) je nedavno priznala kojim se sve estetskim operacijama podvrgnula kako bi vratila samopouzdanje koje joj je narušeno u tinejdžerskim danima.

Naime, Kardi je rekla da je morala da "ide pod nož" zbog toga što su je vršnjaci godinama maltretirali zbog njenog fizičkog izgleda.

Ona je rešila da promeni sve što je mislila da joj nedostaje čim je postala slavna. U prošlosti su je zlostavljali jer nije imala obline dok je odrastala zbog čega se osećala ružnom i nerazvijenom.

Pevačica je želela da zlim jezicima stane na kraj i da popravi one delove tela s kojima nije bila zadovoljna.

- Bila sam vrlo mršava dok sam bila mlađa, a u Bronksu se sve vrti oko toga da ti je uzak struk, a velika guza. Momci su mi govorili da imam ravnu guzu, da je nemam uopšte i zbog toga sam se osećala loše i bila sam sama sebi ružna - objasnila je.

Kad je imala 18 Kardi je postala plesačica i imala je dovoljno novca da poveća grudi pa je bilo kakva nesigurnost oko poprsja nestala.

- Kad sam napunila 20, radila sam u striptiz klubu, a tamo si morao da imaš veliku guzu. Onda sam oko toga bila nesigurna. To me vratilo nazad u srednju školu. Pa sam napravila guzu i bila sam vrlo samopouzdana zbog toga - priča.

Sada je kaže zadovoljna svojim izgledom, ali i dalje postoji period kada je nesigurna u sebe.

- Sramežljiva sam i mislim da to nikad neće proći - govori.

Podsetimo, pravo ime Kardi Bi je Belkalis Marlenis Almanzar, a pre dve godine rodila je devojčicu Kulturu, koju ima sa suprugom Ofsetom. Nedavno se šuškalo da se par razvodi, ali su izgleda rešili svoje probleme i zadržali porodicu na okupu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA