Prve slike Bili Ajliš posle priče da strahuje za život: "Ne znam da li je ovo dečko ili devojka"

"Ne zna se da li je dečak ili devojčica", "Jadna, i dalje je preplašena zbog progonitelja", "Prelepa je svakako", "Iju mislila sam da neki dečko šeta pitbula", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija na kojima je pevačica Bili Ajliš

  • 0
Billie Eilish Bili Ajliš Bili Ajliš; Foto: Instagram/billieeilish

Američka pevačica i tekstopisac Bili Ajliš (19) je uslikana prvi put u javnosti nakon što je nedavno otkrila da strahuje za život jer je na meti psihopate.

Naime, slavna pevačica je uslikana u Malibuu sa svojim bratom i njegovom devojkom, a njih troje su šetali pse po plaži i uživali u sunčanom danu.

Bili je kao i uvek bila obučena u široku odeću, a ovog puta činilo se kao da se krije ispod široke kapuljače. Poznato je da pevačica ne voli da ističe svoje telo i da joj je najudobnije u veoma velikoj odeći koja ne prati liniju tela i ne eksponira atribute.

Tokom karijere Bili je imala specifičan pogled na svoje telo i na to kako ga muškarci definišu. Umesto da pokazuje ženske obline kako bi pridobila publiku, Bili u svojim spotovima uglavnom nosi trenerke, šuškavce, dukseve i široke majice, kako bi samo njen vokal bio u prvom planu.

Iako je muzika glavni razlog, Bili je inače imala negativno mišljenje o svom telu i ne dopada joj se to što su žene na javnoj sceni postale samo "seksualni objekti".

Ovog puta Bili nije nosila šminku, pa je iz daljine bilo zaista teško razaznati ko se krije ispod trenerke, da li je to muškarac ili žena.

"Ne zna se da li je dečak ili devojčica", "Jadna, i dalje je preplašena zbog progonitelja", "Prelepa je svakako", "Iju mislila sam da neki dečko šeta pitbula", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija na kojima je slavna pevačica.

Podsetimo, tinejdž zvezda je nedavno zatražila sudsku zabranu prilaska protiv čoveka po imenu Džon. On je navodno kampovao preko puta njene kuće, pratio svaki njen korak i uhodio je na društvenim mrežama.

Bili je tada navela da je primila brojne preteće poruke i uznemirujuća pisma.

Ona je otkrila da je zbog njega postala anksiozna, kao i da je svaki put bila u strahu kada mora da se vrati kući, ili da izađe iz nje. Dodala je i da se boji za sigurnost svoje porodice, no sada je tom problemu došao kraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA