Koliko ljubavi ima na novim slikama jedne od najlepših žena sveta i njene neodoljive ćerkice

"Divne", "Najlepša scena danas", "Bolje nešto nisam skoro videla", "Koliko su srećne", glase komengtari fanova nakon predivne fotografije Irine Šajk i njene ćerke Lee De Sene

  • 3
Irina Šajk Irina Šajk i Lea De Sena; Foto: Profimedia/Splash

Supermodel i ruska manekenka Irina Šajk (35) i njena ćerkica Lea De Sena (3) su uslikane dok su šetale po ulicama Njujorka, a u jednom trenutku mama i ćerka su zastale pored reke Hadson kako bi nahranile galebove. 

Prelepu situaciju zabeležili su njujorški paparaci, a lepa Irina i njena ćerkica nisu skidale osmeh sa lica i sve vreme su se grlile.

Fanovi komentarišu da je devojčica veoma slatka i lepa na mamu i obožavaju je jer stalno pravi razne grimase i zasmejava sve oko sebe.

Irina je tom prilikom nosila crni kaput, kožne čizme na štiklu i crnu kapu na glavi, dok je devojčica obukla roze jaknu, karirane pantalone i gumene čizme.

Lea je imala crveni šal i šarenu kapu na glavi, a u kesi je nosila hranu kojom je nahranila galebove.

"Divne", "Najlepša scena danas", "Bolje nešto nisam skoro videla", "Koliko su srećne", glase komentari fanova nakon novih fotki na kojima su slavna manekenka i njena mezimica.

Podsetimo, Irina Šajk je ćerku Leu De Senu dobila u vezi sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom (45), s kojim je bila četiri godine u vezi, ali nakon šuškanja da je Kuper imao aferu sa pevačicom Lejdi Gagom (34), jedan od najlepših parova su raskinuli i ostali u dobrim odnosima zbog ćerke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA