Bukvalno se ne zna ko je lepši i zgodniji, ali svu pažnju su im ukrali neodoljivi članovi porodice

Lijam Hemsvort je napokon srećan i to sa sedam godina mlađom manekenkom Gabrijelom Bruks

  • 0
Liam Hemsworth i Gabriella Brooks, Lijam Hemsvort i Gabrijela Bruks.

Lijam Hemsvort i Gabrijela Bruks; Foto: SPOT-Poersch-Lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Australijski glumac Lijam Hemsvort (31) je uslikan na plaži u Australiji sa svojom devojkom Gabrijelom Bruks (24) s kojom je u srećnoj vezi već godinu dana, a fotoreporteri su uslikali prelepe trenutke koje je ovaj mladi par podelio sa svojim kućnim ljubimcima.

Naime, Lijam i Gabrijela su uslikani na Bajron plaži gde su razmenjivali nežnosti i uživali u sunčanom danu i kristalno čistom okeanu, a fanovi kažu da ne mogu da odluče ko od njih dvoje bolje izgleda.

- Predivni su, prosto mi je žao da kažem da je bilo ko od njih dvoje lepši - glasio je komentar jedne obožavateljke.

Par je prošle godine usvojio buldoga, kog su ovog puta poveli sa sobom, a Lijam ima i psa Doru, oko koje se borio i sa bivšom ženom Majli Sajrus (28), koja je želela da pas ostane sa njom u Kaliforniji.

Posle skoro decenije zabavljanja, Majli i Lijam su 2018. stali na ludi kamen, ali se bračni odnos brzo raspao, tačnije posle samo 8 meseci braka. 

Nakon što se razveo od Majli, u avgustu 2019. godine, Lijam je bio u vezi sa glumicom Medison Braun (22), međutim njihova veza nije uspela.

Čini se da je Lijam sada ponovo srećan i da je preboleo težak raskid od Majli, koja ga je po pričama mnogih prevarila sa jednom ženom.

- Lijam uživa s Gabrijelom. Njegova porodica je podržava i sviđa im se, što je njemu vrlo bitno - rekao je izvor blizak glumcu prošle godine.

"Lijam bi mogao da se izdepilira ispod pazuha", "Ova devojka ima prelepe grudi", "Najlepši par", "Dok Majli peva da joj ne treba njegova ljubav, Lijam uveliko uživa u srećnoj vezi", glasili su komentari fanova nakon novih fotografija ovog para sa plaže koje možete pogledati u našoj galeriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA