Jedna od najpoznatijih plavuša na svetu postala brineta! Uslikana u Rimu u neviđenom izdanju

Slavna pevačica je za put u Italiju obukla ženstvenu haljinu i niske štikle - što je oduvek izbegavala

  • 0
Lady Gaga, Lejdi Gaga Lejdi Gaga; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica poreklom iz Italije Lejdi Gaga (34) je uslikana na ulicama Rima u veoma interesantnoj odevnoj kombinaciji, a fanovi kažu da izgleda ženstvenije nego ikad.

Naime, Lejdi Gaga je uslikana dok je izlazila iz automobila i ulazila u jedan hotel u Italiji, a tom prilikom je nosila lepršavu haljinu sa leopard dezenom, pa najverniji obožavatelji kažu da ovako nešto do sada nikada nije obukla.

Gaga je promenila boju kose i ofarbala se u braon, pa joj je haljina sa braon tonovima savršeno stajala. Kosu je podigla u punđu i izgledala je veoma elegantno.

Na licu je nosila crnu zaštitnu masku sa sivim nitnama kako bi se zaštitila od korona virusa, dok je u ruci nosila skupocenu tirkiznu torbu.

Takođe, Lejdi Gaga je prvi put obula salonke sa niskom potpeticom, s obzirom da je poznata kao javna ličnost koja skoro uvek nosi štikle više od 20 centimetara, jer je visoka samo 155cm. Ceo izgled je upotpunila crnim naočarima za sunce, a oko vrata je nosila dve ogrlice.

Podsetimo, muzička zvezda je nedavno oduševila svet na ceremoniji inauguracije 46. predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa bajdena, kada je otpevala himnu u odevnoj kombinaciji za koju modni kritičlari kažu da je pun pogodak.

Slavna pevačica je tada nastupila u prelepoj crno-crvenoj haljini modne kuće "Schiaparelli Haute Couture" sa posebnim detaljima, koji simbolizuju mir i poslala jasnu poruku svetu.

Sa pevačicom je tada bio i njen dečko, Majkl Polanski,s kojim je već godinu dana u srećnoj vezi, ali izgleda da joj ovog puta nije bio pratnja u Italiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA