≫ 

Naomi Kembel pozirala naga u Africi, ali sve ove nestvarne fotografije nose mnogo snažnu poruku

- Kada vidite ove slike, nadam se da ćete videti da je Kenija lepa, da je Afrika lepa - rekla je Naomi nakon objave novih fotografija u toplesu

  • 4
Naomi Campbell, Naomi Kembel Naomi Kembel; Foto: Profimedia/Jennifer Graylock/INSTAR Images

Engleska manekenka Naomi Kembel (50) je ponovo pokosila svet i pokazala da je neprikosnovena, čak i u 51. godini života, kada je pozirala za naslovnicu jednog magazina u Keniji.

Nekadašnji top model i bivši Viktorijin anđeo se skinula u toples za potrebe snimanja i pokazala da izgleda savršeno i mladoliko.

Takozvana "Crna pantera" koja je ušla u svet modelinga sa 15 godina i danas izgleda odlično za svoje godine, pa joj na zgodnom telu i lepom licu mogu pozavideti mnoge žene širom sveta, a svi kažu da izgleda minimum 10 godina mlađe.

Ona je sada pozirala za "i-D" magazin u Keniji, gde ima kuću, pa je rekla:

- Kada vidite ove slike, nadam se da ćete videti da je Kenija lepa, da je Afrika lepa - rekla je Naomi.

- Mislim da će ljudi sada zaista otvoriti svoj um i početi shvatati da je prava lepota u Africi. Ima toliko dragulja, toliko skrivenih tajni. Dolazim ovde od 1994. godine i još uvek otkrivam stvari - istakla je Crna pantera.

- Ponosna sam što sam deo snimanja sa mladim kreativcima koji su, svi, moje boje kože - posebno je naglasila.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by i-D (@i_d)

- Kada sam u Keniji, ima dana koji su manje haotični od drugih, ali uvek sam zauzeta. Trenutno sam pažljivija zbog situacije sa kovidom, ali opet sam obišla decu u sirotištu koju podržavam, nisam želela da ih izneverim. Želim da dosegnem do što više ljudi. Želim da širim svest. Postoji deo mene gde, ako nešto volim, želim da svet zna o tome - rekla je Naomi i naglasila koliko je bitno pomoći deci bez roditelja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by i-D (@i_d)

Podsetimo, lepa manekenka rođena je u Londonu. Majka joj je sa Jamajke, ali oca nikada nije upoznala, pa se oduvek bravi humanitarnim radom i pomaže deci u sirotištima širom sveta, najviše u Africi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by i-D (@i_d)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemaja

    25. februar 2021 | 17:06

    Kad je Afrika lepa čudi me da ne živi tamo.

  • strelac

    25. februar 2021 | 19:21

    Ribetina

  • Bhm

    25. februar 2021 | 19:56

    A zašto Naomi forsiraš rasizam?!Svi ste crni pa šta?Šta bi bilo da je to izjavila Sindi Ktaford na primer?Bilo znači svi ste beli a gde vam je neki crnac ili žuti!?!Rasisti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA