≫ 

Šetač pasa Lejdi Gage upucan 4 puta u grudi, napadači ukrali dva pevačicina buldoga!

Sinoć oko 22 časa je upucan čovek koji je šetao pse čuvene pop zvezde

  • 9
Lady Gaga, Lejdi Gaga Lejdi Gaga nalazila se u Rimu u trenutku drame / Foto: Profimedia/Cobra Team/BACKGRID/Backgrid UK

Šetač pasa pevačice Lejdi Gage (34), Rajan Fišer je upucan četiri puta u grudi od strane dva muškarca koja su tada ukrala 2 od 3 pevačicina francuska buldoga.

Naime, Rajan Fišer je šetao Lejdi Gagine voljene pse koji se zovu Koi, Mis Azija i Gustavo, u zapadnom delu Holivuda u sredu oko 10 časova uveče kada je upucan ispred svoje kuće u Sijera Bonita aveniji.

Policija je brzo stigla na lice mesta i zatekli su Fišera svesnog, ali u teškom stanju. On je veoma teško disao i hitno je prebačen u bolnicu, ali kako TMZ piše izvesno je da će se čovek oporaviti.

Koi i Gustavo su ukradeni, dok je Mis Azija pobegla i kasnije pronađena od strane policije. Podsetimo, Fišer je šetao pse dok se Lejdi Gaga trenutno nalazi u Italiji.

Policija je opisala osumnjičene kao dva Afroamerikanca koja su nosila bejzbol kačkete, a pobegli su u belom BMW-u.

Lejdi Gaga se u tom momentu nalazila u Rimu, gde snima film, a kako navodi TMZ poručila je da je "bez pitanja" spremna da plati čak 500.000 dolara, kako bi joj vratili pse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Stepanovic

    25. februar 2021 | 16:41

    Bas sam se zacudio kad sam procitao da su u pitanju dva afroamerikanca koji su pucali i ukrali 2 psa.

  • Vanja

    25. februar 2021 | 18:11

    Spremna da plati 500 000 da joj vrate pse ?! A sta je sa covekom koji je dobio 4 metka zbog njenih pasa ??? Njega ce drugi da zameni ? Uzas !

  • MIG BIS

    25. februar 2021 | 17:11

    Dangube, kabadahije kao i na Balkanu, sve ce lose uradit samo da dodju do para, radit u firmi posteno, to je za njih Spansko selo. To treba sve u dozivotne Alkatraze, steta vazduha kojeg udisu, i kvare ugled postenog naroda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA