Bred Pit promenio frizuru i toliko je sladak

Najlepši muškarac na svetu, po mišljenju mnogih žena, uslikan je u Los Anđelesu, a žene i posle toliko godina ne mogu da mu odole

  • 0
Bred Pit

Bred Pit; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac i jedan od najlepših muškaraca na svetu Bred Pit (57) je uslikan dok je izlazio iz jedne poslovne zgrade u Los Anđelesu, a tom prilikom se videlo da je promenio frizuru.

Naime, slavni lepotan je 6 sati proveo u jednoj zgradi, a zatim je uslikan na parkingu sa interesantnom frizurom, koja je samo damama zapala za oko.

Bred Pit je ovom prilikom nosio crnu majicu, iscepane farmerke i bež jaknu, a kosu je vezao u niski repić. On dugo nije imao ovakvu frizuru, a može se primetiti da glumac izgleda veoma dobro, a fanovi kažu "da ne stari i da nema sede", kao i da će " i sa 80 godina biti sladak i da je takav ceo život".

Zveda filma "Gospodin i gospođa Smit" je u rukama nosio svetlo, a nije poznato za šta mu je trebalo osvetljenje i da li je na toj lokaciji možda snimao nešto.

"Presladak", "Najveći šmeker ikada", "Muškarac-san", "Pa on ne stari", bili su samo neki od komentara obožavateljki nakon što su videle njegove nove fotografije.

Podsetimo, slavni Bred je nedavno boravio na ostrvima Turks i Kaikos gde je pokazao da je njegovo telo itekako u dobroj formi, ali i novu tetovažu.

On je tada uslikan bez majice, pa su u prvi plan došle njegove mnogobrojne tetovaže na leđima, a čini se da ima i jednu novu, do sada nikad viđenu tetovažu, na kojoj je nacrtan tornado.

Nove fotografije slavnog glumca pogledajte u galeriji u tekstu, a u komentarima nam napišite da li vam se dopada njegova nova frizura, koja se ponovo vraća u modu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA