Bori se sa opakom bolešću: Šenon Doerti uslikana u šopingu, evo kako glumica izgleda

Poznata glumica se uprkos lošim okolnostima dobro drži i živi normalnim tempom života

  • 1
Shannen Doherty, Šanon Doerti Šenon Doerti; Foto: Instagram/theshando

Američka glumica Šenon Doerti (49), koja je veliku popularnost stekla u Srbiji kada je tumačila ulogu čarobnice Pru u seriji "Čari", se nažalost već šest godina bori sa rakom dojke.

Naime, glumica koja se pomirila sa svojom situacijom, je sada uslikana u Los Anđelesu dok se vraćala iz šopinga.

Paparaci su je uhvaliti u Los Anđeleu u blizini svog doma. Ona je sa majkom Rouz izašla u jedan tržni centar, iz koga je izašla sa kesom stvari.

Sudeći po fotografijama, Šenon dobro izgleda, s obzirom na bolest s kojom se bori, iako na fotkama nije delovala raspoloženo. Sa vezanom kosom i bez šminke, glumica je bila jednostavno odevena i u potpuno prirodnom izdanju. 

Podsetimo, ona je nedavno rekla da sprema oproštajna pisma za svoje bližnje, pa je šokirala javnost otvoreno govoreći o nadolazećoj smrti.

- Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim da budem lepa. Želim svima da ostanem u najboljem sećanju -započela je ona.

-Trudim se poslednjih nekoliko meseci da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povedila - svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i da uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo - rekla je glumica.

- Bojim se, naravno da se bojim. Ne znam šta me čeka kada izdahnem i kuda će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da vidim svoje prijatelje, da se družim s njima, d ih ljubim i grlim. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi - i dobro i loše - zaključila je.

Međutim, izgleda da glumica i dalje ne odustaje i da se trudi da živi normalnim životom, uprkos lošim okolnostima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    26. februar 2021 | 10:08

    Prelepa je,u nju sam bio zaljubljen devedesetih dok je išao 90210.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA